Virtual reality, augmented reality, mixed reality - Hur kan det hjälpa HR?

Virtual reality, augmented reality, mixed reality – Hur kan det hjälpa HR?

Varmt välkommen på frukostseminarium hos First Reserve tisdagen 22 maj

 

 

Hur kan du använda dig av VR i ditt HR-arbete?

Efter att ha sett fördelarna med VR när det kommer till träning och utbildning har flera aktörer nu börjat inse att det kan komma att bli ett kraftfullt redskap för HR rent generellt. Hur du väljer att använda tekniken och dra nytta av dess effekter varierar givetvis beroende på hur din organisation ser ut och i vilken bransch du arbetar. Under en  casesbaserad frukostföreläsning berättar Eva Kindlundh från Warpin Media om olika användningsområden för VR inom HR.

Immersiv teknik dvs. VR (virtual reality), AR (augmented reality) och MR (mixed reality) är de starkaste emotionella medier vi har i dagsläget. Det är en av anledningarna till att det lämpar sig extra bra för bl a Employer Branding och Onboarding.  Att använda sig av ny teknik för att möta nya generationer är en nödvändighet i dagsläget för att stå sig i konkurrensen om de vassaste talangerna. Under föreläsningen kommer du få ta del av hur man inom HR kan använda sig av VR genom olika case och exempel. Passa även på om du aldrig har provat VR tidigare, nu får du chansen.

Om föreläsaren

Eva Kindlundh har arbetat i ledande positioner med kund- och medarbetarupplevelser på några av Sveriges största företag. Idag jobbar hon som projektledare på Warpin Media, ett företag som fokuserar på lösningar inom VR (virtual reality), AR (augmented reality) och MR (mixed reality).

När: Tisdagen 22 maj

Tid: 7.30-9.30 (Frukost serveras 7.30-8.00 Föreläsningen inklusive test av VR pågår 8.00-9.30)

Var: Helio, Svetsarvägen 6, Solna Business Park

Anmälan: Klicka här!

Seminariet är kostnadsfritt med oanmäld frånvaro samt avbokning mindre än 24 timmar innan aktiviteten debiteras med 250kr.

 

Varmt välkommen!