Våra kunder berättar - First Reserve

Våra kunder berättar

Rekrytering av supply- och demand planner till Arvid Nordquist

”För oss är det viktigt med människor som har rätt attityd, som förstår verksamheten, hur vi jobbar och som kan anpassa sitt arbetssätt efter vårt arbetsklimat.”

”First Reserve förstår vilka behov vi har eftersom vi har samarbetat tidigare i flera rekryteringsprocesser. Vi får snabb leverans av kandidater och processen flyter smidigt på så att man kommer enkelt framåt och vidare mot målet.”

”I just de här rekryteringarna sökte vi personer som hade relevant teoretisk bakgrund och några års erfarenhet av en liknande roll. Önskemålet var erfarenhet av affärssystem och någon form av erfarenhet av systemstöd. Vi är mycket nöjda med de två som i slutändan fick tjänsterna och de har anpassat sig väl till vår verksamhet.”

Peter Dannqvist – Supply Chain Director, Arvid Nordquist

Rekrytering av ekonomichef och interimslösning

”Vi behövde rekrytera en ny ekonomichef och interimslösning under pågående budgetarbete. Det var en utmaning att hitta en kompetent ekonomichef som ville delta i ett förändringsarbete och som hade en pedagogisk förmåga och social fingertoppskänsla för att arbeta i en miljö med icke-ekonomer.”

”Vi valde att samarbeta med First Reserve eftersom de presenterade en bra modell till ett rimligt pris, dessutom gav de ett erfaret och förtroendeingivande intryck.”

”Vi är mycket nöjda med resultatet av samarbetet, vi hyrde in en erfaren ekonomichef via First Reserve under ett par månader, som slutförde budgetarbetet och bidrog till stabilitet på ekonomiavdelningen och företaget. Vi anställde under tiden en ekonomichef som är en duktig ledare och som bidrar och inspirerar på många sätt i företaget.”

Anna Månsson – Personalchef och delägare ÅWL Arkitekter

Inhyrning och rekrytering av löneadministratörer

”Vi på Siemens har vid flera tillfällen anlitat First Reserve när vi behövt löneadministratörer till ett flertal olika projekt. Samarbetet har alltid varit jättebra. Trots att vi kan vara lite otydliga och svåra som kunder, har First Reserve ändå lyckas hitta rätt kandidater som matchar det vi behöver.”

”Det har alltid funkat väldigt bra med de konsulter som vi hyrt in via First Reserve, både kompetensmässigt och vad gäller vilken potential kandidaten har.”

Maja Stojanovic – Manager HR Admin Siemens

Löneoutsourcing hos F1R Löneoutsourcing

”Från att ha haft en egen anställd som hanterade våra löner så ville vi anlita en lönebyrå eftersom vi insåg hur skört det är när en person internt har hand om lönerna. Vi ville även få tillgång till expertkunskaper inom lön.”

”Från första mötet upplevde vi att F1R var ett professionellt och seriöst företag som arbetar nära kunden och är nåbara.”

”Vi har det bästa samarbetet, F1R förstår oss som kund och vi får alltid svar på våra funderingar och frågor väldigt snabbt.”

”Det känns bra att våra medarbetare alltid kan kontakta F1R direkt vid frågor och att de snabbt får svar. F1R bidrar med expertkunskaper inom lön så vi kan ägna oss åt vår kärnverksamhet istället för löneadministration.”

Anett Lindquist, VD och ägare Kidz Education