Specialistområden - First Reserve

Våra specialistområden

Vår målsättning är att våra kunder ska känna tillit till oss och vara trygga i att vi levererar kandidater som besitter rätt kompetens och värderingar till varje uppdrag. Vi rekryterar och bemannar därför inom affärsområden där vi själva besitter stor kompetens och därmed  redskap att evaluera kandidater utefter professionella referensramar.

HR

Flera av First Reserves medarbetare är personalspecialister och med många års samlade erfarenheter av olika HR-relaterade frågor har vi blivit experter på att tillsätta tjänster inom HR och lön. Vi kan snabbt sätta oss in i våra kunders behov av kompetens och personlighet och därmed matcha bästa kandidat.
Vi har ett stort nätverk av kandidater inom HR både för nya förutsättningslösa intervjuer till de som vi har hållit kontakten med under många år.

Vi rekryterar och bemannar tjänster inom HR med allt ifrån medarbetare till chef- och specialistnivå. T ex HR-chefer, HR business partners, HR-controllers, HR-assistenter. Läs gärna mer om våra tillsatta tjänster under referensuppdrag.

Logistik/inköp

Inköp och logistik är viktiga strategiska funktioner i organisationer. Att effektivisera processer och inköpsrutiner är en viktigt nyckel till god lönsamhet.

Vi rekryterar och bemannar inom flera kategorier av tjänster inom inköp & logistik. Exempel på uppdrag är inköpschef, logistikutvecklare, strategiska- och operativa inköpare, produktionsplanerare, exportkoordinatorer med mera. Läs gärna mer om våra tillsatta tjänster under referensuppdrag.

Ekonomi

Vi har stor kompetens och erfarenhet av att hitta rätt personal för din ekonomiavdelning. Oavsett om det är en junior talang eller en proffessionell senior ni söker så finns de representerade i våra väl upparbetade nätverk. Vi arbetar med såväl akademiker som yrkesutbildade konsulter och kandidater för att kunna erbjuda ert företag just de skräddarsydda lösningar som matchar era behov.

Lön

Vi kan bemanna er löneavdelning med kompetenta lönekonsulter. Oavsett om du behöver en lönekonsult under en begränsad period eller på lång sikt har vi flera konsulter som kan passa för uppdraget. Vi har dessutom ett helt eget team av lönespecialister i vår outsourcingverksamhet. De säkerställer en trygg löneleverans till ditt företag varje månad, och arbetar från vårt kontor i Solna.

Administration

First Reserve har levererat administrativa tjänster sedan starten 2003. Tjänster som ordermottagare, kundtjänstmedarbetare, receptionist, inköpare, logistiker och assistent är några av de funktioner som vi har rekryterat eller bemannat till.

Vi träffar kandidater med erfarenhet av administrativa roller både för förutsättningslösa intervjuer samt upprätthåller kontakt med sedan flera år tillbaka.
Vi rekryterar och bemannar tjänster inom administration med allt från medarbetare till chef- och specialistnivå.

Vill du veta mer?

För vidare information om våra rekryteringar och bemanningstjänster är du välkommen att kontakta Kristina Ulander som är affärsområdesansvarig för rekrytering och bemanning

Kristina Ulander
Rekrytering och Bemanning

Boka ett möte med Kristina Ulander