Sarah Arvidsson - First Reserve

Sarah Arvidsson

”Jag heter Sarah Arvidsson och jag är rekryterande konsultchef. Jag började på First Reserve efter tre och ett halvt års studier vid Karlstads universitet, där läste jag en beteendevetenskaplig utbildning med huvudinriktning mot sociologi.

Jag har alltid haft ett stort intresse för människor och det präglar även mina tidigare arbetslivserfarenheter där den gemensamma nämnaren varit service och kundkontakt.

First Reserve är ett fantastiskt företag att arbeta på, det är högt i tak och alla jobbar tillsammans i team, vilket jag tycker är nyckeln till framgång!

Jag trivs väldigt bra med den sociala delen som tillhör vardagen i mitt jobb. Jag är noggrann med att under processens gång alltid ha god kommunikation med både kunder, kandidater och kollegor för att det ska bli ett så lyckat resultat som möjligt.

Min stora passion i livet har länge varit volleyboll, som jag utövat på elitnivå under flera år. Min idrottsbakgrund har gjort mig till en riktig vinnarskalle och lagspelare. Jag räds inte  utmaningar utan ser dem som en spännande möjlighet för mig att utvecklas som person.”

Sarah Arvidsson
Rekryterande konsultchef
070-270 28 96
sarah.arvidsson@firstreserve.se