Så skapas högpresterande lag och individer! Kundseminarium med Anne-Lee Mellström - First Reserve

Så skapas högpresterande lag och individer! Kundseminarium med Anne-Lee Mellström

Innehåll
All verksamhet går ut på att skapa resultat och framgång. Den helt avgörande strategiska resursen för att nå uppsatta mål är människorna i organisationen och hur de fungerar individuellt och tillsammans i vardagen.

Sanningen bakom hög prestation och att känna sig nöjd med sin prestation är djupa humanistiska behov för att ge vårt liv mening. Syftet med seminariet är att förse deltagarna med kunskap, erfarenheter samt tankar kring vad som egentligen krävs för att frigöra den potential som finns i varje individ och grupp.

Om föreläsaren
Anne-Lee är idrottsstjärnan som alltid varit intresserad och nyfiken på vad som driver människor att prestera. Efter egen personlig utveckling valde hon själv att hjälpa människor och grupper att nå sin fulla potential.

Idag är Anne-Lee är certifierad coach, samtalsterapeut och processledare. Hennes styrka är att coacha till framgångsrika beteenden kopplat till kundens affär – att få ”det man pratar om” att hända i vardagen.

Morgonens ämne ”Högpresterande lag & individer” bygger Anne-Lee på modern kunskap men också på erfarenheter av att ha levt i en krävande och fantastisk prestationsvärld under 18 år.

Hennes gedigna elitidrottskarriär med 3 SM Guld för Solna Vikings och 146 landskamper i basket för Sverige, kunskap samt erfarenhet av att coacha individer och grupper under 12 år gör hennes kompetens unik.

Tid och plats
Dag: Torsdag den 27:e september
Tid: Frukost från 07:30, föreläsning 08:00 – 09.30
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt
Plats: Park Inn hotel, Solna centrum

Anmälan
Anmäl dig genom att klicka här senast den 21:a september. Om du får förhinder meddela oss, annars debiteras 300:-

Platserna är begränsade så det är först till kvarn som gäller!

Välkommen önskar First Reserve!