Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Rekrytering

Rekrytering

Med avancerat AI- stöd och rekryteringsspecialister får du rätt kompetens till rätt tjänst

Scroll
Ska¨rmklipp19 Ska¨rmklipp grabbarna grus IMG_9808 IMG_8002 Eva o jeanette IMG_6606 Rafting Ska¨rmklipp4 kristina reser

Rekrytering

Vi rekryterar inom de områden där vi är specialister.

Hos oss får du tillgång till specialister inom person- och profilbedömningar vad gäller rekrytering inom specifika kompetensområden. Det är en av de viktigaste anledningarna till att vi lyckas så bra med våra matchningar. Våra specialistområden är:

  • HR
  • Ekonomi
  • Inköp/Logistik
  • Lön
  • Administration.

Inom dessa områden har vi koll på kandidaterna: vem söker nytt jobb och vem kan tänka sig att byta om rätt tjänst dyker upp. Vi har kompetens inom personbedömningar, avancerat AI-stöd och erfarenhet sedan 2003 av att göra rätt matchningar.

Såhär hjälper vi dig

Det första vi gör är att sätta kravprofilen för att snabbt få en uppfattning om vem vi letar efter. För att göra det enkelt för dig har vi skapat ett par grundpaket av våra tjänster. Något av tjänstepaketen är oftast rätt lösning vid de flesta rekryteringar. Men givetvis kan vi anpassa oss efter dina behov och skräddarsy din rekryteringsprocess om du vill. 

AI Searchroboten FRasse

För att lyckas hitta exakt rätt kandidater så fort som möjligt använder vi oss av egenutvecklad AI-teknik; vi kallar det FRasse. FRasse är en medarbetare bland andra men arbetar dygnet runt, årets alla dagar. Finns kandidaterna, hittar FRasse dem!

Vår samlade kompetens är därmed både mänsklig och artificiell vilket ger oss ett försprång när vi ska utföra ditt uppdrag. Vi kan snabbt få fram ett kvalitetssäkrat urval som annars kan ta många dagar att få fram. Det innebär att våra rekryterare istället kan ägna all tid och kraft åt det mänskliga som kräver specialistkunskap; att analysera, jämföra, återkoppla till dig, lyssna på kandidaterna, komma dem inpå livet. Förstå. Allt med målet att presentera ett jättefint beslutsunderlag för dig.

Tester

För att du ska få rätt kandidater med rätt kompetens och personprofil så arbetar vi aktivt med kvalitetssäkring, vi använder flera olika och kompletterande metoder, till exempel:

  • Personlighetstest som belyser jobbstil, sociala faktorer och drivkrafter.
  • Personlighetstest som belyser beteende och motivationsfaktorer.
  • Analys av arbetsgruppen för att synliggöra vilka beteenden och motivationsfaktorer som råder. Tjänsten är ett bra verktyg när du vill fördjupa dig i hur din grupp fungerar och hur den kan utvecklas genom att rekrytera olika personprofiler till teamet.

Vi ger oss inte

Förrän vi har rätt kandidat till dig.

Hur går det till att hitta rätt kandidat? Finns det något hemligt trix. Finns det metoder som alltid fungerar. Måste man verkligen öppna alla musslor för att hitta pärlan?

Nej det finns inga trix. Nej. Det finns ingen magisk metod som alltid fungerar. Ja. Man måste öppna alla musslor för att hitta pärlan. Ja. Man måste intervjua alla som har rätt profil, se dem i ögonen. Förstå.

Allt handlar om hårt arbete och erfarenhet. Lust och vilja att göra ett bra jobb. Och den lusten och viljan får du av oss. Varje dag. Våra mest erfarna rekryterare har letat fram kandidater till tusentals tjänster inom våra specialistområden och på alla nivåer. Givetvis bygger det stor kunskap i vår organisation. Vi ger oss inte förrän du får rätt kandidater.

Garanti

Uppföljning och garanti
Tre månader efter att kandidaten påbörjat sin anställning hos dig gör vi en uppföljning med dig och den utrekryterade kandidaten. Vid en fullständig rekrytering ingår alltid garanti för dig som kund.

Allmänna villkor
First Reserve är auktoriserat av branschorganisationen Bemanningsföretagen genom Almega. Ta del av allmänna bestämmelser: Personaluthyrning, Rekrytering, och läs gärna vår integritetspolicy.


Vill du veta mer?

kRISTINA ULANDER


Affärsområdeschef Rekrytering, Bemanning och Headhunting

Boka ett möte med Kristina Ulander

Behöver du rekrytera? Välkommen att kontakta Kristina Ulander som är
affärsområdeschef för området.

Tjänste-

områden

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.