Om oss

Om oss

Måndagslycka är när rätt person arbetar på rätt plats

Scroll
IMG_4507 IMG_9336 IMG_8374 Ska¨rmklipp25 Ska¨rmklipp10 mats IMG_8740 IMG_9094 Ska¨rmklipp24 Ska¨rmklipp7

Vår vision

Vår vision är enkel men kraftfull.

Vi vill att rätt person ska jobba på rätt arbetsplats. Traditionella begrepp för detta är ”rekrytering och bemanning” men för oss är uppdraget mycket större än så. Vi vill skapa måndagslycka. Och vi gör det genom att matcha rätt företag med rätt medarbetare. Så att de kommer att gilla varandra. Utveckla varandra. Lyfta varandra. För varför skulle vi ha en vision som siktar lägre än så? Vi har hjälpt våra kunder och kandidater att uppnå detta många, många gånger.

Livsstilsanställning

Ett modernt sätt att arbeta.

Vi är helt övertygade om att vi människor presterar bättre när vi mår bra och att privatliv och arbetsliv är en helhet som går ihop. Detta kallar vi livsstilsanställning. Anställningen ska fungera med livsstilen. Livsstilsanställning är ett helt förhållningssätt. Det innebär möjlighet att anpassa arbetet efter livet och livet efter arbetet. Det handlar inte bara om antalet arbetade timmar eller var man arbetar rent fysiskt. Det handlar om något ännu viktigare - att se till arbetets innehåll. Att det blir utfört med kvalitet och omsorg och på ett hållbart sätt för alla inblandade parter. Det är ett långsiktigt, hållbart arbetssätt som vi kommer se mer och mer av i framtiden. Många av våra konsulter väljer att vara konsulter just av denna anledningen. Det passar deras livsstil samtidigt som det matchar många företags behov av medarbetare som kan och vill arbeta på olika sätt.

Tekniken är vår vän!

First är i framkant när det gäller att använda den senaste tekniken för att nå kvalitet i arbetet att hitta rätt kompetens och rätt personprofil. Därför tog vi möjligheten att utveckla vår första digitala kollega Searchroboten FRasse. Vår searchrobot bygger på den senaste AI-tekniken och kan därigenom ta tillvara all den data som proffsiga rekryterare genererat sedan starten av First 2003. Det är sammanlagt hundratusentals uppgifter som utgör en väldig informationsbas med uppgifter om vilka urvalskriterier som är viktiga för olika typer av tjänster. AI-tekniken är inget hot som tar bort arbetsuppgifter. Tvärtom. Tekniken tar hand om tidsödande och ofta enformiga arbetsuppgifter som tidigare inte var möjliga att utföra. Vår tjänst ”Search” baseras till viss del på AI searchrobotens arbete. 

YVONNE PERNODD

VD

Boka ett möte med vår VD Yvonne Pernodd

VD
First Reserve
Mob: 0701 84 20 17

Ansvar & Hållbarhet
Ansvar & Hållbarhet
Vår värdegrund hjälper oss fatta rätt beslut

Laganda. Vi är övertygade om att vi med gemensamma krafter kan skapa mer värde för både kunder och kandidater. Dessutom är det mycket roligare att göra saker tillsammans. Hos oss går laget före jaget för att snabbt kunna leverera med bästa kvalitet.

Ansvar. Vi tar ansvar för vår leverans och att uppdrag utförs precis så som vi lovat. Vi bygger långsiktiga relationer för att vi är måna om att alltid ta ansvar och hålla det vi lovar.

Engagemang. Med glädje och passion löser vi våra uppdrag. På First har varje medarbetare möjlighet att arbeta med, och få utökat ansvar över sådant som de tycker är extra roligt att jobba med. Resultatet av engagerade medarbetare? Gissa! 

Utveckling. Det är knappast en slump att det jobbar medarbetare med både mänsklig och artificiell intelligens hos oss. Vi hyllar innovation! Bara fantasin sätter gränser och vi uppmuntrar både interna och externa utvecklingsprojekt. Vi arbetar ständigt med att utveckla oss själva, våra rutiner och processer för att alltid leverera rätt lösning.

ETISKA RIKTLINJER

Våra etiska riktlinjer är verksamhetens fundamentet

  • First Reserve arbetar efter och följer de lagar och regler som finns inom arbetsrätten, personuppgiftslagen och arbetsmiljölagen.
  • First Reserve tar avstånd ifrån all typ av diskriminering.
  • First Reserve behandlar medarbetare, kunder och kandidater med respekt.
  • Medarbetare hos First Reserve har tystnadsplikt, vilket innebär att uppgifter om våra kunder, kundens medarbetare och kandidater behandlas konfidentiellt.
  • First Reserve ger alltid kandidater återkoppling på genomförda tester.
  • Uppföljning sker på både rekryteringsuppdrag och på bemanningsuppdrag med kontinuitet för att utvärdera framgången av en tillsättning.
  • Alla kandidater får återkoppling när de har ingått i en rekryteringsprocess.

Vår värdegrund och våra etiska riktlinjer är central. Men allra viktigast är människorna. Utan människorna är vi ingenting. Vi har formulerat detta i våra 5K - Kunder, Kollegor, Konsulter, Kandidater och Kompisar. Det är grupperingar av människor som var och en för sig och tillsammans alltid har våran uppmärksamhet. Vi har passion för människor!

Arbetsgivaransvar

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

First Reserve är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har därmed kollektivavtal. Auktorisationen säkerställer att företag i bemanningsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär också en trygghet för våra kunder och medarbetare att vi arbetar seriöst i alla delar. Vi är givetvis stolta över vår auktorisation.

Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!