Om företaget - First Reserve

FIRST RESERVE

Med glädje och passion löser vi dina utmaningar

First Reserve är ett väletablerat rekryterings- & bemanningsföretag som sedan starten 2003  har hjälpt många kandidater att hitta sina drömjobb och kunder professionellt stöd i att hitta rätt medarbetare till sina företag.

Vi arbetar ständigt med utveckling
Vi som arbetar på First Reserve är personal­vetare, flera av oss har varit i branschen länge och några av oss har arbetat på First Reserve sedan företaget startade och har även blivit delägare. Vi uppmuntrar utveckling både på individ och företagsnivå, vilket gör att vi kontinuerligt omprövar och förbättrar våra tjänster och processer.

Vi har långvariga relationer för att vi tar ansvar och håller det vi lovar
Vi ser på våra kandidater och konsulter som stora tillgångar. För oss är det viktigt att ta ansvar både som arbetsgivare och leverantör och vi är därför anslutna till branschorganisationen Kompetensföretagen som har kollektivavtal med Unionen. Detta innebär att vi även är ett auktori­serat bemanningsföretag. Våra konsulter får efter sex månaders provanställning en tillsvidaretjänst och självklart försäkringar och pensioner från dag ett.

Vi är specialister inom våra tjänsteområden
Vi är specialister inom ekonomi, HR, lön, administration och inköp/logistik. Vi tillsät­ter chefer, specialister och medarbetare. Inom lön erbjuder vi även out­sourcing, som innebär att du som är kund kan fokusera på din kärnverksamhet och vara trygg med att vi levererar kvalitet i den månatliga lönekörningen.

Vi brinner för det vi gör
Genom att alltid ha kvalitet i fokus och ett brinnande engagemang skapar vi långsiktighet i alla våra relationer. För oss går alltid laget före jaget och med gemen­samma krafter ger vi allt för en perfekt leverans!

Det är jag som VD stolt över!

Ring mig så berättar jag gärna vad vi kan göra för dig!

Följ oss i våra sociala kanaler

Eva Byström

Eva Byström
VD/ Partner First Reserve AB
Ordförande/ Partner
F1R Löneoutsourcing AB
070-279 82 40

Skapa gärna kontakt med mig på LinkedIn.