Om företaget - First Reserve

FIRST RESERVE

Med driv och laganda löser vi dina utmaningar

First Reserve är ett väletablerat rekryterings- & bemanningsföretag som sedan starten 2003  har hjälpt många kandidater att hitta sina drömjobb och kunder professionellt stöd i att hitta rätt medarbetare till sina företag.

Vi arbetar ständigt med utveckling
Vi som arbetar på First Reserve är personal­vetare och har varit i branschen länge. Några av oss har även blivit delägare. Vi uppmuntrar utveckling både på individ och företagsnivå, vilket gör att vi kontinuerligt omprövar och förbättrar våra tjänster och processer.

AI-teknik för kompetensbaserad search
Vårt senaste utvecklingsprojekt, FRasse, som driftsattes i augusti 2018 är en mjukvara för robotassisterad ”search” vilken avlastar vårt searcharbete och ger mer tid för kvalificerad interaktion med kunder och kandidater.

Mjukvaran använder Natural Languge Processing (NLP) för att hitta de mest passande kandidaterna för varje roll. Mjukvaran automatiserar flera steg i Search-processen och är integrerad med befintliga system. FRasse ser till att vi effektiviserar våra processer så att vi till hög kvalitet kan korta ner ledtiderna åt våra kunder.

Vi har långvariga relationer för att vi tar ansvar och håller det vi lovar
Vi ser på våra kandidater och konsulter som stora tillgångar. För oss är det viktigt att ta ansvar både som arbetsgivare och leverantör och vi är därför anslutna till branschorganisationen Kompetensföretagen som har kollektivavtal med Unionen. Detta innebär att vi även är ett auktori­serat bemanningsföretag. Våra konsulter får efter sex månaders provanställning en tillsvidaretjänst och självklart försäkringar och pensioner från dag ett.

Vi är specialister inom våra tjänsteområden
Vi är specialister inom ekonomi, HR, lön, administration och inköp/logistik. Vi tillsät­ter chefer, specialister och medarbetare. Inom lön erbjuder vi även out­sourcing, som innebär att du som är kund kan fokusera på din kärnverksamhet och vara trygg med att vi levererar kvalitet i den månatliga lönekörningen.

Vi brinner för det vi gör
Genom att alltid ha kvalitet i fokus och ett brinnande engagemang skapar vi långvariga relationer. För oss går alltid laget före jaget och med gemen­samma krafter ger vi allt för en perfekt leverans!

Det är jag som VD stolt över!

Ring mig så berättar jag gärna vad vi kan göra för dig!

Följ oss i våra sociala kanaler

Eva Byström

Eva Byström
VD/ Partner First Reserve AB
Ordförande/ Partner
F1R Löneoutsourcing AB
070-279 82 40

Skapa gärna kontakt med mig på LinkedIn.