Vi blir First

Vi blir First

För att vi är och vill vara först.

Scroll
Ska¨rmklipp24 Ska¨rmklipp25 Ska¨rmklipp27 Ska¨rmklipp19 IMG_9808 Ska¨rmklipp10 IMG_6546 Ska¨rmklipp23 IMG_9361 IMG_8374

Vi blir First

Kort och gott för att vi är och vill vara först.

Vi är samma bolag som vi varit sedan starten 2003 med fokus på kvalitet och hållbara relationer. Genom de senaste årens utveckling, där vi valt att investera i ny teknik och framåtlutad personal är det dags att låta detta synas utåt. First Reserve och F1R Löneoutsourcing blir nu First och First Löneoutsourcing, vi lanserar samtidigt ny webb och grafisk identitet.

Ditt Firsta val

Vi vill vara det första företag du tänker på inom rekrytering, bemanning, interim, AI Search och löneoutsourcing oavsett om du är kund, kollega, konsult, kandidat eller kompis.

Det första företag du vänder dig till när du behöver hjälp inom ekonomi, lön, HR, inköp, logistik och administration.

Det första företag du vill samarbeta med eftersom du precis som vi älskar att utveckla både människor och ny teknik.

Att vara First förpliktigar. Det räcker ju inte med att vi bara säger det. Att vara First är ett val vi måste göra varje dag. I varje arbetsuppgift. I varje uppdrag. Ändå är det just det vi vill vara, inte mindre än så.

Vi är First.
Välkommen med på resan!

Sandra Solomon, VD
Eva Byström, Vice Ordförande


Vill du veta mer?

Sandra Solomon

VD

Boka ett möte med oss!

Är du nyfiken på Firsts tjänster inom rekrytering, bemanning eller löneoutsourcing så berättar jag gärna mer över en kaffe, välkommen att höra av dig!

Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!