Måndagslycka

Måndagslycka

Vi vill skapa måndagslycka åt fler.

Scroll
IMG_6567 Ska¨rmklipp18 IMG_9094 IMG_8374 Ska¨rmklipp28 IMG_1972 IMG_8002 IMG_6566 IMG_4507 IMG_9009

Vi är First Reserve

Platsen där företag hittar människor med passion,
erfarenhet och expertis
och kandidater
hittar sann Måndagslycka.

Vår VD om Måndagslycka

”Måndagslycka handlar för mig om att göra skillnad var dag i det lilla. Att se till att var person är på rätt plats är en viktig del av vårt uppdrag på First Reserve, vi hjälper våra konsulter att hitta sitt nästa steg och våra kunder att hitta sin nästa medarbetare. Rätt person på rätt plats; ger engagemang, utveckling och arbetsglädje och det definierar vi som Måndagslycka. Måndagslycka finns alla dagar i veckan, det handlar om att vara på en plats där vi kan utvecklas och göra skillnad för våra kunder och medarbetare. Genom att se till att vi har Måndagslycka hos oss på First Reserve hjälper vi till att sprida den med våra medarbetare till våra kunder.”

Yvonne Pernodd, VD på First

Vill du veta mer?

yvonne pernodd

VD

Hör av dig till Yvonne Pernodd

Behöver du rekrytera, hyra en konsult eller outsourca lönerna? Våra tjänster kommer alltid tillsammans med en rejäl dos måndagslycka! Välkommen att kontakta vår VD Sandra Solomon.

Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!