Lönetjänster

Lönetjänster

Vi är experter på lönehantering. Hos oss kan du beställa en lönekontroll och hyra en lönekonsult eller lönechef

Scroll
Ska¨rmklipp8 IMG_9336 IMG_2008 IMG_8156 Ska¨rmklipp4 IMG_1972 IMG_6566 Ska¨rmklipp26(1) Ska¨rmklipp3 Ska¨rmklipp15

First Lönekontroll

Kvalitetskontroll för dig som hanterar lönerna själv eller har outsourcat dem till någon annan.

Om ni sköter er egen lönehantering eller har outsourcade löner till en annan leverantör men med jämna mellanrum vill ha en kontroll av kvalitet och rutiner så kan First Lönekontroll vara en lösning för er. Vi kan då hjälpa dig att genomföra en lönekontroll en gång per år eller flera gånger under året vid behov.

En av våra seniora lönekonsulter går igenom er löneprocess från insamling av underlag för lönekörning till rapportering av underlag till bokföring och pensionsavsättning. Lönekontroll passar dig som ansvarar för företagets lönehantering men själv saknar kompetens att utvärdera löneprocessen. Små misstag eller missuppfattningar hinner inte bli stora fel när vi upptäcker dem i tid!

Lönechef

Prenumerera på spetskompetens

Om du saknar intern lönekompetens och behöver extra stöd och råd i lönefrågor kan du prenumerera på tjänsten First Lönechef. Du får då tillgång till en namngiven senior lönekonsult hos oss som du kan rådfråga och få hjälp av i frågor kring lön och förmåner utöver den månatliga lönehanteringen. En perfekt tjänst för dig som har en komplex lönehantering och då och då behöver kvalificerad rådgivning.

Vi kan påminna medarbetare och chefer om att rapportera och attestera tidrapporter och reseräkningar, att lämna in underlag om nyanställda och avslutade medarbetare, löneförändringar samt tillägg och avdrag. Vi kan komma ut till er och samla in underlagen för månadens lönekörning och vi kan finnas där för HR-avdelningen och chefer som behöver extra stöd i lönefrågor för sitt team.

Vill du veta mer?

Sandra Solomon

VD

Telefon: 08 230 240

Boka ett möte med oss

Ring eller mejla så tar vi en första diskussion om hur du ser på er lönehantering och vad du behöver hjälp med. Du behöver inte förbereda något alls, vi hittar lösningen du behöver.
Ring oss idag på 08 - 230 240!

Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!