Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Lönetjänster

Lönetjänster

Andra tjänster inom lön och HR.

Scroll
IMG_8301 Ska¨rmklipp9 IMG_2014 IMG_8160 IMG_6567 IMG_5479 IMG_6730 IMG_8002 Ska¨rmklipp12 IMG_2012

Mer än lön.

Förutom löneoutsourcing har vi en rad andra tjänster inom området HR och lön, det är ett av våra spetskompetensområden. Hör gärna av dig om du har någon fråga - ingen fråga är för liten eller för stor!

First Lönechef

Prenumerera på spetskompetens

Om du saknar intern lönekompetens och behöver extra stöd och råd i lönefrågor kan du prenumerera på tjänsten First Lönechef. Du får då tillgång till en namngiven senior lönekonsult hos oss som du kan rådfråga och få hjälp av i frågor kring lön och förmåner utöver den månatliga lönehanteringen. En perfekt tjänst för dig som har en komplex lönehantering och då och då behöver kvalificerad rådgivning.

Vi påminner medarbetare och chefer om att rapportera och attestera tidrapporter och reseräkningar, att lämna in underlag om nyanställda och avslutade medarbetare, löneförändringar samt tillägg och avdrag. Vi kan komma ut till er och samla in underlagen för månadens lönekörning och vi ger utrymme för HR-avdelning och chefer som behöver extra stöd i lönefrågor för sitt team. 

First Lönekontroll

Kvalitetskontroll för dig som hanterar lönerna själv eller har outsourcat dem till någon annan.

Om ni sköter er egen lönehantering eller har outsourcade löner till en annan leverantör men med jämna mellanrum vill ha en kontroll av kvalitet och rutiner så kan First Lönekontroll vara en lösning för er. Vi kan då hjälpa dig att genomföra en lönekontroll en gång per år eller flera gånger under året vid behov.

En av våra seniora lönekonsulter/ implementationskonsulter går igenom er löneprocess från insamling av underlag för lönekörning till rapportering av underlag till bokföring och pensionsavsättning. Lönekontroll passar dig som ansvarar för företagets lönehantering men själv saknar kompetens att utvärdera löneprocessen. Små misstag eller missuppfattningar hinner inte bli stora fel när vi upptäcker dem i tid!

Hjälp att rekrytera?

För dig med andra behov erbjuder vi även:

Vill du veta mer om våra lönetjänster är du välkommen att kontakta oss direkt via telefon eller mejl.

Vill du veta mer?

STEFAN KARKANI

Affärsområdeschef löneoutsourcing

Boka ett möte med Stefan Karkani

Ring eller mejla oss så tar vi en första diskussion om hur du ser på er lönehantering och vad du behöver hjälp med. Du behöver inte förbereda något alls - slå bara en signal eller maila.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.