Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Löneoutsourcing

Löneoutsourcing

Kvalitet och service för små och medelstora företag i vårt dotterbolag First Löneoutsourcing.

Scroll
Eva o jeanette matsal IMG_9009 Ska¨rmklipp10 IMG_5946 Ska¨rmklipp24 Ska¨rmklipp20 Rafting Maria video sandra skickar bo¨cker

Löneoutsourcing

För små och medelstora företag.

Vi erbjuder löneoutsourcing till små och medelstora företag. Med hjälp av våra lönekonsulter tar vi hand om hela eller delar av din lönehantering. Genom att låta oss sköta lönerna får ni:

  • Tillgång till senior lönekompetens, er lönechef i vårt team.
  • Hög kvalitet på er lönehantering och tillhörande bokföring.
  • Minskad sårbarhet vid frånvaro på löneavdelningen.

Varför outsourca?

Lönerna är ofta företagets största kostnad. Vi ser till att allt blir rätt.

För många företag är löner och lönebikostnader utan jämförelse företagets största kostnad. Löner och lönebikostnader kan utan vidare stå för 70 % av företagets samlade utgifter. Och om löner, skatter, pensionsavsättningar, förmåner, semesterersättning och sjuklöner blir fel bokförda eller felaktigt utbetalda kan det bli mycket, mycket kostsamt. Att hålla koll på företagets största kostnad är en självklarhet. Men för många mindre och medelstora företag kan det vara nog så utmanande. Dels för att den egna kapaciteten är begränsad. Dels för att det är ordentligt många lagar och regler som styr löneområdet. Därför kan det vara en bra idé att outsourca hela eller delar av löneadministrationen. 

Lönerna blir rätt

Varje månad.

Vi har kunder med alltifrån 1-200 anställda men den vanligaste kunden du hittar hos oss har mellan 10-150 anställda. Vi är därför vana att anpassa vårt arbetssätt efter dina behov och hur stor verksamhet du har. Men oavsett hur du vill arbeta med oss, får du alltid samma grundläggande kvalitet.

Så går det till

Du får en lönespecialist som blir din kontaktperson hos oss. Kontaktpersonen ser till att löneprocessen blir så smidig som möjligt för dig och dina medarbetare.

Löneteamet består av utbildade och erfarna lönespecialister som kan hantera hela löneprocessen.

Vi är uppdaterade på de senaste lagarna, avtalen och praxis som är avgörande för en korrekt lönehantering. Vi tar hand om lönehanteringen och du kan känna dig trygg att dina anställda får rätt lön, semesterersättning och pensionsrapportering.

Vi erbjuder lösningar för rapportering av tid och reseräkningar och vi har erfarenhet av flera av de lönesystem som finns på marknaden, däribland Hogia, Agda, och Visma.

Vi är utbildade inom lön- och även HR. Därför kan du lita på att din kontaktperson är kompetent i hela lönekedjan och du kan konsultera oss samtliga frågor som rör löneberedning och även i många av de frågor som befinner sig i gränslandet mellan lön, ekonomi och HR.

Ordning och reda

Är förutsättningar för flexibilitet.

Lön har med människor att göra. Och människor är människor - det vill säga det händer saker, det blir fel ibland: Löneändringar som inte når fram till löneavdelningen. Kvitton som kommer in försent. VAB-redovisning som släpar efter. För få eller för många uttagna semesterdagar. Missuppfattningar om traktamenten. Vi har sett det mesta. Typ allt.

Och det är just när det blir fel som ordning och reda visar sitt verkliga värde. Ju mer som går som på räls - desto lättare att ta hand om det som inte gör det. Därför älskar vi ordning. Ordning ger oss möjlighet att vara flexibla när det krävs.

Vill du veta mer?

sandra solomon

VD/ Partner
First Löneoutsourcing

Hör av dig till Sandra Solomon

Ring eller mejla oss så tar vi en första diskussion om hur du ser på er lönehantering och vad du behöver hjälp med. Du behöver inte förbereda något alls - slå bara en signal eller maila.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.