Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Lön

Lön

Lönekonsulter till HR-avdelningen, löneavdelningen eller till det stora shared service centret.

Scroll
bengt Ska¨rmklipp IMG_2014 grabbarna grus IMG_6640 IMG_9808 Ska¨rmklipp24 IMG_8301 IMG_5946 Ska¨rmklipp16

First har många uppdrag inom lön vilket gör att vi alltid har aktuella kandidater i vår pipeline. Dessutom har vi vårt eget löneoutsourcingbolag genom dotterbolaget First Löneoutsourcing. Det betyder att vi har flera alternativ att välja på för att hjälpa dig när du hör av dig och behöver någon på löneavdelningen. Våra lönekonsulter tar uppdrag på både heltid och deltid och för både kortsiktiga, ibland akuta, lösningar och andra gånger lösningar på längre sikt.

Rätt lönekonsult

För just ditt företag.

Löneprocessen på det lilla bolaget med 30 anställda skiljer sig avsevärt från löneprocessen på det stora globala företaget med flera hundra eller kanske flera tusen anställda. Vissa moment är givetvis desamma oavsett företag, som när arbetsgivardeklarationen ska vara inne och vilka skatteregler som gäller. Men i övrigt kan olika företags behov av lönekompetens och tillkommande service variera mycket. Hos en arbetsgivare krävs det stort systemintresse och systemkompetens, hos en annan arbetsgivare är den personliga kontakten och servicekänslan hos löneadministratören den viktigaste kompetensen efter lönekompetensen. Vi har erfarenhet av att rekrytera till olika företag med olika behov, därför lyckas vi så bra i våra rekryteringar inom lön. Vi hjälper dig att utforma kravprofilen och när den är satt kan vi omgående börja leverera kandidater.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.