First Reserve stärker kompetensen i styrelsen inom Tech, HR och kommunikation med Lisa Dennis som ny ledamot - First Reserve

First Reserve stärker kompetensen i styrelsen inom Tech, HR och kommunikation med Lisa Dennis som ny ledamot

Sandra Solomon, Lisa Dennis och Eva Byström

First Reserve har de senaste åren tagit klivet från att vara ett traditionellt rekryterings-/bemanningsföretag till att bli ett innovativt konsultbolag som nyttjar ny teknik inom AI och automation och erbjuder mer heltäckande lösningar inom rekrytering och lön. För att fortsätta utvecklingen väljer man därför att rekrytera in Lisa Dennis som ny styrelseledamot i både First Reserve och dotterbolaget F1R Löneoutsourcing.

Jag ser verkligen fram emot att få komma igång med arbetet i First Reserves styrelse och få möjlighet att dela med mig av min erfarenhet från branschen och kännedom om marknaden och trender. Jag har redan så många inspirerande tankar och idéer som jag tror och hoppas kommer att bidra och skapa värde till First Reserves fortsatta utveckling och framfart. Rekrytering, bemanning och löneoutsourcing är relativt traditionella branscher och jag tror mycket kommer att hända de närmaste åren, både avseende digital utveckling och AI men även annan typ av möjligheter. Detta gör att jag tycker det är extra spännande att vara en del av First Reserve som verkligen satsar på att utveckla och utmana branschen. First Reserve är ett av få bolag som redan har lanserat en ny revolutionerande AI produkt på marknaden i form av rekryteringsassistenten FRasse, kommenterar Lisa Dennis.

Lisa har lång erfarenhet från att arbeta med HR och Employer Branding i internationella tillväxtbolag, med tyngdpunkt på att bygga starka varumärken och skapa attraktiva företagskulturer. Idag arbetar Lisa som Chief HR Officer och CMO på Transcendent Group, ett framgångsrikt internationellt managementkonsultbolag som i år har rankats på bästa arbetsplatslistorna i såväl Sverige, Norge som i Europa av Great Place to Work. Lisa är för sitt arbete där nominerad finalist till årets HR-personlighet.

Eftersom First Reserve och F1R löneoutsourcing gjort en förflyttning och tagit in AI-teknik i det mänskliga företaget har det också öppnat sig nya affärsmöjligheter och marknader. De nya och spännande utmaningarna vill vi arbeta med strategiskt mot våra högt uppställda mål och Lisa kommer att tillföra mycket till våra två bolag med sin erfarenhet av Techbranschen men även utifrån hennes kunskap inom HR, Employer branding, marknad och företagsledning,  kommenterar Eva Byström, VD First Reserve och Sandra Solomon,VD F1R Löneoutsourcing.