Lediga jobb

Lediga jobb

Lediga jobb

Här kan du snabbt och enkelt söka våra lediga tjänster.

Hittar du ingen tjänst som passar dig för tillfället, är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Spontanansökan
Scroll
  • Plats:
  Ansök Skicka in en spontanansökan
  Frågor? Jan Snellman Recruitment Consultant/Consultant Manager
  FAQ FAQ
  Vad kan vi erbjuda dig?

  Som konsult på First Reserve AB kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar.

  När får jag svar på min ansökan?

  Vi försöker att alltid återkoppla senast inom 2-3 veckor. Om du inte fått återkoppling på din ansökan är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare eller konsultchef, du hittar kontaktuppgifterna i annonsen eller under Om oss på webbsidan. 

  Kan jag ändra i min ansökan i efterhand?

  Ja, du kan alltid uppdatera din profil i vår databas, där kan du även bifoga nytt CV eller personligt brev.

  Varför kan jag inte maila min ansökan?

  Eftersom vi alltid rekryterar till många olika tjänster så hanterar vi stora mängder ansökningar varje dag. När du ansöker via rekryteringsverktyget på vår webbsida är du garanterad att din ansökan hamnar rätt direkt. Ett CV via mail kan lätt hamna försvinna i en mailkorg och då finns risken att din ansökan aldrig registreras, en följdeffekt av det blir också att du inte får någon återkoppling på din ansökan vilket vi absolut vill undvika. 

  Rekryteringsprocessen
  Stäng
  Ska vi snacka?

  Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

  Hör av dig!