Konsultrollen - First Reserve

KONSULT HOS FIRST RESERVE

Att arbeta som konsult hos First Reserve är ett spännande och lärorikt uppdrag. I konsultrollen får du möjlighet att träffa nya människor, arbeta i olika miljöer och lära dig konsten att möta uppdragsgivares varierande behov. Förutom att du bygger på din erfarenhet och personliga utveckling växer ditt kontaktnät och därmed kan även nya karriärmöjligheter utvecklas.

Att arbeta som konsult ställer krav på dig personligen och du bör vara flexibel, lyhörd, socialt begåvad och självständig. Som konsult hos First Reserve blir du vårt ansikte ut mot våra kunder och därmed vår ambassadör. I gengäld erbjuder vi dig en personlig kontaktperson som löpande coachar dig i dina uppdrag och jobbar för att möta dina behov av personlig utveckling.

Här berättar några av våra konsulter om konsultrollen hos First Reserve:

sarahkonsult

Sarah jobbar som receptionist och operationssupport hos vår kund som är ett företag i IT-branschen.

Sarah säger att hon stött på en allmän uppfattning om att det skulle vara osäkert att jobba som konsult för ett bemanningsföretag, men hon vill påpeka att det egentligen är helt tvärtom.

– First Reserve har ständig kontakt med mig vilket ger en känsla av trygghet. Jag vet att jag hela tiden har First Reserve som stöd ute på min arbetsplats.

Min konsultchef är inte mer än ett telefonsamtal eller mail bort om det är något jag undrar över, säger Sarah.

konsult-ulf

Ulf arbetar som orderadministratör hos vår kund i deras SAP-lösning.

Såhär beskriver han sina upplevelser av konsultrollen,

– Att arbeta som konsult är mycket utvecklande och omväxlande! Själva rekryteringsprocessen gick mycket snabbt, intervjuerna hos First Reserve och sen ute hos kund avlöpte effektivt utan någon längre väntetid mellan. First Reserve var snabb med återkopplingen till mig och de har varit mycket tillmötesgående ifråga om eventuella förväntningar och funderingar som  jag haft.

Glädjen hos First Reserve uppskattar jag väldigt mycket! avslutar Ulf.

Marin

Marin arbetar som receptionsansvarig hos vår kund i Solna.

Marin berättar att hon trivs bra hos First Reserve och hon upplever att de inte är som andra bemanningsföretag.

– På First Reserve är alla professionella och min konsultchef lyssnar alltid på mig. Vi konsulter känner oss alltid inkluderade och vi har en nära och bra relation till varandra.