Karriär

Karriär
BLI EN AV OSS!

Ta chansen att få jobba med några av Sveriges mest
intressanta företag och med världens bästa kollegor!

Ansök nu!
Scroll
Eva o jeanette IMG_1972 IMG_5479 Ska¨rmklipp17 IMG_5253 Ska¨rmklipp28 IMG_3539 IMG_3829 IMG_2027 Ska¨rmklipp20

Jobba hos First

Är vi rätt för varandra?

Firsts mål är att vara en av de bästa arbetsplatserna i konsultbranschen! Vårt viktigaste verktyg för att uppnå detta är våra medarbetare. Vi är högpresterande och resultatinriktade med lagandan i fokus. Här har vi sammanfattat det som är viktigt för oss och som vi hoppas är lika viktigt för dig. Tveka inte att höra av dig - vi är alltid ute efter bra medarbetare och konsulter!

Firsts löften till dig

Vårt namn säger mycket om oss.

Vi är ett snabbrörligt företag som gillar att vara först på bollen och se till att idéer och initiativ blir verklighet. I kombination med vår sanna passion för människor gör detta oss till en riktigt bra arbetsplats. Våra medarbetare är idag några av de allra bästa i vår bransch. Vi vill även i fortsättningen attrahera de vassaste medarbetarna och har därför tagit fram våra löften till dig som väljer att göra karriär hos oss. Läs vidare för att se vad vi lovar.

The first way

Vi litar på dig. Vi ger dig möjlighet att göra karriär utan att du ska behöva tumma på ditt privatliv såsom familj och intressen. Arbetet är en del av livet och livet är en del av arbetet. Vi vill att helheten ska fungera, då blir det bäst för alla.

Vi ger dig möjlighet att växa. Du kan växa och utvecklas i yrket på flera olika sätt. Till exempel genom att specialisera dig och bli expert inom ett område. Eller genom att bli så bred som möjligt och kunna arbeta med många olika uppdrag och uppgifter. Vill du växa med oss vill vi växa med dig.

Vi vill ha roligt tillsammans. Vi arbetar en stor del av vår vakna tid och umgås med arbetskamrater och kunder. Självklart är det viktigt att vi trivs med varandra och har roligt ihop. Det kan vara något så enkelt som att fika ihop. Eller ha en gemensam sommarfest. Vi vill att du ska trivas hos oss!


Spela mig

Maria kombinerar konsultrollen med sin musikkarriär.

Konsult hos First

En av våra viktigaste tillgångar är våra proffsiga konsulter. Möt vår konsult Maria som är på ett deltidsuppdrag i receptionen hos Arvid Nordquist. Maria är en skicklig receptionist och en glädjespridare, har du besökt vårt kontor har du förmodligen redan träffat Maria i receptionen och då vet du precis vad vi menar.

Ha roligt på jobbet! Ha roligt på jobbet!

Firsts ledord.

Det här är viktigt för oss!

Laganda. Det är alltid roligare att fira en seger tillsammans! Vi delar på arbetsuppgifter, uppdrag, bonusar och smarta lösningar. Vi vill att också du delar med dig och arbetar för laget, teamet.

Ansvar. Vi sätter förväntningarna högt och överträffar dem gärna – inte för att vi måste utan för att vi vill. Vi håller det vi lovar. Vi vill att du håller det du lovar.

Engagemang. Jobbet blir enklare och roligare när du känner passion för det du gör. Vi brinner för både människor och ny teknik. Det är viktigt för oss att du också brinner för det.

Utveckling. Vi presenterar aldrig ett problem utan att även erbjuda en lösning. Vi utvecklas, tänker nytt och vågar testa nya idéer för att hitta de bästa lösningarna. Det gäller både internt och mot våra kunder. Vi vill att du utvecklar oss.


Vi är stolta över...

Att alla våra nyckelpersoner erbjuds delägarskap i First. Vi är övertygade om att ju mer inflytande du har, desto mer engagerad blir du i ditt arbete.

Att vi utvecklat vår första digitala kollega; AI sökassistenten FRasse. Att utveckla AI-teknik är inte lätt. Att dessutom ha tillförlitliga data att träna en robot på är minst sagt en utmaning och inte en tillfällighet. FRasse blev verklighet tack vare våra medarbetares strukturerade dagliga arbete sedan 2003.

Att vi har högt i tak för nya idéer, är modiga och har korta beslutsvägar. Alla våra nya idéer, arbetssätt, affärsområden och verksamheter har börjat med en idé, en tanke, någon som velat pröva något. Det var framgångsfaktorerna när FRasse föddes och vi tog oss från ord till handling på sex månader.

Att du kan göra karriär hos oss. Vi är ett tillväxtbolag under ständig utveckling. Detta betyder att karriärvägarna hos oss är många och vi har flera Sunshine Stories att dela med oss av.

Hör av dig!
Iréne Nilsson Affärsområdeschef inköp/logistik/ Försäljningschef 070 279 83 21
It´s a fact...

Att First är så mycket mer än bara en bra arbetsgivare. Här avslöjar vi några fun facts och ett par hemlisar som bara invigda hittills vetat om.

•Vi förbrukar tillsammans i snitt 68 koppar kaffe om dagen på vårt kontor.

•Ibland går inte allt som förväntat. En av oss har genomfört ett helt kundbesök där kunden trott att hen var någon helt annan. Ingen av dem märkte något. Det är vad vi kallar social kompetens och flexibilitet.

•Sandra Solomon skev på sitt VD-avtal för First Payroll när hon var gravid i vecka 39. Hur många VD:ar har fått jobbet 15 dagar innan det var dags att åka till BB…

•Sommarfesten hålls traditionsenligt i Firsts VD Eva Byströms trädgård Lysmasken.

•Vi har en engagerad styrelse som ställer upp på allt ifrån strategiutveckling till luciatåg med skönsång…(eller åtminstone någon form av sång).

•Vi kompenserar vår förkärlek till godis med gående möten – Walks and talks.

•På First Payroll jobbar lika många killar som tjejer – Trust me! Det är unikt i branschen och vi har arbetat hårt och medvetet för att komma hit!


Ansök nu!
Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!