Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Interim

Interim

First Interim ger ditt företag

optimal flexibilitet och 

full genomförandekraft


Scroll
IMG_3829 Ska¨rmklipp9 Ska¨rmklipp12 Ska¨rmklipp27 IMG_4507 Ska¨rmklipp13 IMG_9658 IMG_2017 IMG_5424 IMG_5253

First interim

När du behöver chefer, ledare och specialister för en längre eller kortare period

Behöver du kvalificerade ledare eller specialister inom HR, lön, ekonomi, administration, inköp och logistik så välkommen till oss! Vi kan presentera kvalificerade kandidater för dig inom några dagar. Kontakta oss direkt!

Chefer och specialister

På First Interim har vi erfarna rekryteringskonsulter som förstår vikten av att hitta rätt chef eller specialist för just ditt företag. Vi har metoderna för att uppnå högsta möjliga kvalitet och slutresultat i våra chefstillsättningar.

Ring eller mejla oss så tar vi en första diskussion. Du behöver inte förbereda något alls inför en första kontakt. Om du vill kan vi givetvis komma till er för en mer detaljerad presentation om hur vi arbetar för att hjälpa er till bästa interimslösning.

Du bestämmer.

Heltid eller deltid för en kort eller lång period

Vi kan erbjuda hel- eller deltidslösningar på kortare eller längre sikt, beroende på vad du behöver. Allt från några veckor till åtskilliga månader. 

Utifrån den kravprofil och företagsanalys vi gör tillsammans, så kan vi också ge dig råd om vad vi tror blir den bästa interimslösningen för er. Det är stor skillnad på om det är förändringsprojekt som ska drivas, eller om det handlar om att förvalta och förfina en väl fungerande verksamhet. Diskutera med oss - ju öppnare ni är - desto bättre kommer vi förstå och därmed kunna möta era behov. Vi har stor erfarenhet av alla typer av branscher och organisationer och delar gärna med oss av våra erfarenheter. Det händer regelbundet att våra uppdragsgivare tror att de söker en viss kompetens och profil, men att kravbilden ändras högst väsentligt efter diskussion med oss.

Tester i alla ära

Men det är bara halva jobbet.

Det är människor det handlar om! Vi har en uppbyggd kandidatbank av människor som vi känner väl utifrån deras kompetens, erfarenhet och personlighet. Vi vet vilka typer av uppdrag som passar dem bäst utifrån deras tidigare erfarenheter och drivkrafter. För allt kan inte testas och intervjuas fram. Lika viktigt är att ha stor personkännedom och intresse för människor! Vår vision är att rätt person ska arbeta på rätt arbetsplats och då är det lika viktigt att förstå båda parter - organisationen och kandidaten. Vi är lika intresserade av båda. 

Ring eller mejla oss idag.

Vill du veta mer?

kristina Ulander


Affärsområdeschef Rekrytering, Bemanning och Headhunting 

Boka ett möte med Kristina Ulander

Söker du en chef eller specialist till ditt företag är du
välkommen att kontakta Kristina Ulander som är
affärsområdeschef.

Tjänste-
områden

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.