Inspiration

Inspiration

First lanserar Måndagslycka podden

Äntligen kan vi dela med oss av något spännande och roligt som vi jobbat på!

Frågor?

First lanserar nu Måndagslycka - podden som gör dig till en bättre version av dig själv. I podden får du reda på allt från hur du kan bli lyckligare på jobbet och blir mer effektiv men också hur du kan få ditt företag att växa, nå framgång och mycket mer.


I varje avsnitt träffar Firsts VD Sandra Solomon en gäst som delar med sig av erfarenheter, tips, berättelser och nycklar för framgång. Måndagslycka är podden för dig som vill maxa framgången för ditt företag eller din karriär.

Några av gästerna du får möta i podden är bland andra Ami Hemviken, Kristina Hagström Ilievska och John Mellkvist. Ämnen som vi samtalar om i podden är bland annat arbetsglädje, företagskultur, ålderism och åldersdiskriminering. Här hittar du med information om podden och de olika avsnitten. 

Lyssna på podden och glöm inte att följa den på Spotify, Acast eller Apple Podcaster

Stort tack till Peter Moazzami som gjorde det här möjligt och stått för koncept, projektledning och produktion.

Inspiration Mer Inspiration
Måndagslycka 5 sätt att hitta och rekrytera innovativa medarbetare 3 minuter

Världen förändras ständigt och digitaliseringen har gjort att förändringen går snabbare än någonsin. Det ställer nya krav på både arbetsgivare och medarbetare att vara innovativa.

Mer information
Måndagslycka Sätt karriärmål för att öka din måndagslycka 4 minuter

De flesta av oss spenderar en tredjedel av sin tid på jobbet, det innebär att vi många gånger är mer tid på arbetsplatsen än med våra nära och kära eller på andra saker vi tycker om att göra.

Mer information
Måndagslycka Välmående på jobbet 4 minuter

Vill du hitta måndagslycka under 2021? Läs vidare för att veta hur du behåller din måndagslycka om du redan hittat den eller om du vill veta hur du ska göra för att hitta den. Här får du våra 6 bästa tips om hur du ska öka ditt välmående på jobbet under 2021.

Mer information
Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!