Inspiration

Inspiration

5 bästa poddarna för inspiration och motivation

Att lyssna på poddar är ett fantastiskt sätt att samla inspiration, få motivation och lära sig något nytt. Det är ett sätt att på nära håll ta del av ett samtal i ämnen som berör, upprör och engagerar.

Frågor?

 Att ha en podd i lurarna funkar lika bra under träningspasset, när du städar eller att lyssna på tillsammans med kollegorna som förberedelse till en djupare diskussion på företaget om ett ämne.

Här delar vi med oss av våra fem bästa tips på poddar för inspiration och motivation.

PassionTalks
Podden Passion Talks som beskrivs som ett “professionellt peptalk” med Linda Hammarstrand och Anders Eriksson. Podden handlar om företagskultur och hur man med passion leder en verksamhet och får andra att vilja vara engagerade och förstå sitt värde i företaget. Linda med sin bakgrund som Director of Passion på Clarion Hotel har varit med och gjort hotellkedjan till Nordens mest attraktiva arbetsgivare och hon är nu delägare i Culture Academy. Podden är ett måste för alla med passion för att skapa och driva en högpresterande företagskultur.

Johannes Hansen Podcast
Johannes Hansen podcast är en podd för den som behöver utmana sig själv för att växa som människa. Johannes är författaren bakom böckerna Fuck Your Fears, Tough Love och Peppa mig eller flytta på dig. Han är unik med sina föreläsningar i form av Live Sessions där publiken kan lyfta frågor och får coachning live. Johannes jobbar dagligen med flera av Sveriges största stjärnor inom sport, musik och näringsliv. Han vill utmana alla till att bli mentalt starkare för att maximera sin potential. I podden bjuder han på personliga reflektioner kring psykologi och ledarskap och har fler än 1,9 miljoner lyssningar.

Stjärnsäljarpodden
Stjärnsäljarpodden med Tomas Wesander och Philip Ghozzi för alla som älskar försäljning och är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. I podden diskuterar och utbildar Tomas och Philip i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörskap och i vissa avsnitt bjuds intressanta gäster in kring ett specifikt ämne. Podden har redan rullat i 7 säsonger så här finns massor att lyssna ikapp om du missat denna pärla.

Kan själv
Podden Kan själv med mentalisten Henrik Fexeus är podden för den som vill förstå med om vår hjärna och varför vi är de vi är. Tillsammans med spännande gäster gör han en djupdykning ner i våra mentala gömmor. Ämnen som bland annat avhandlas är empati, påverkan, självkänsla, jantelag, rädsla för andras åsikter och konsten att skjuta upp saker. Henrik Fexeus har skrivit åtta böcker om praktisk psykologi och påverkan bland annat böckerna Konsten att läsa tankar och När du gör som jag vill. Henrik är också programledare och flitigt anlitad föreläsare.

Chefssnack
Podden Chefssnack leds av superföreläsaren Svante Randlert som bjuder in landets vassaste chefer med fokus på profession och inte person. Podden har bland annat gästats av Sveriges mäktigaste affärskvinna, Årets superkommunikatör och Årets framtidschef. Svante är författare till boken Drömarbetsgivaren och har hjälpt hundratals organisationer och chefer mot målet att bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon. Det här är en podd för alla chefer som vill göra skillnad.

Vi är First. Platsen där företag hittar människor med passion,erfarenhet och expertis och kandidater hittar sann Måndagslycka. För fler tips om hur du kan hitta inspiration och motivation på jobbet följ oss i sociala medier och ta del av våra andra artiklar på vår inspirationssida.

Inspiration Mer Inspiration
Måndagslycka 5 sätt att hitta och rekrytera innovativa medarbetare 3 minuter

Världen förändras ständigt och digitaliseringen har gjort att förändringen går snabbare än någonsin. Det ställer nya krav på både arbetsgivare och medarbetare att vara innovativa.

Mer information
Måndagslycka Sätt karriärmål för att öka din måndagslycka 4 minuter

De flesta av oss spenderar en tredjedel av sin tid på jobbet, det innebär att vi många gånger är mer tid på arbetsplatsen än med våra nära och kära eller på andra saker vi tycker om att göra.

Mer information
Måndagslycka Välmående på jobbet 4 minuter

Vill du hitta måndagslycka under 2021? Läs vidare för att veta hur du behåller din måndagslycka om du redan hittat den eller om du vill veta hur du ska göra för att hitta den. Här får du våra 6 bästa tips om hur du ska öka ditt välmående på jobbet under 2021.

Mer information
Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!