Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

HR

HR

Kandidater och konsulter inom hela HR-området från arbetsgivarevarumärke och kompetensförsörjning till rekrytering, utveckling och avveckling.

Scroll
IMG_3514 Ska¨rmklipp18 IMG_1972 IMG_7718 Maria video Ska¨rmklipp23 Ska¨rmklipp24 Ska¨rmklipp25 sandra o mats IMG_9658

Att ha en fungerande HR-funktion innebär en trygghet både för arbetsgivaren och för de anställda. Företagsledningen får systematisk stöd vad gäller kompetensförsörjningen på kort och lång sikt. Och medarbetarna har alltid experter att vända sig till i alla typer av frågor från karriärutveckling till policyfrågor. I många verksamheter har även HR ansvar för att utveckla arbetsgivarevarumärket och driva CSR-frågorna. Sammantaget kan man säga att har HR-funktionen utvecklats till att kräva specialistkunskaper inom ett mycket brett arbetsområde och detta på bara ett par decennier.

HR-konsulter

Inom First ser vi som vår viktigaste uppgift att stötta våra kunder med HR-kompetens inom hela området. Det innebär att vi idag bemannar och rekryterar med allt från HR-assistenter till HR Business Partners och Personalchefer på det lilla svenskägda företaget till den stora internationella koncernen. Vi tillsätter tjänster såsom:

HR Business Partner
HR-chef
Personalchef
HR-administratör
HR-assistent
Personaladministratör
Rekryterare

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.