Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Headhunting

Headhunting

Vi tar fram kandidater snabbt, 

enkelt och effektivt med AI search 

och erfarna rekryterare.

Scroll
IMG_9347 Ska¨rmklipp20 mats IMG_9808 Ska¨rmklipp6 IMG_8002 Ska¨rmklipp24 IMG_9094 IMG_9374 IMG_8156

Vi hittar kandidaten

Du gör resten- om du vill!

Det är både tidskrävande och svårt att hitta kandidater på dagens arbetsmarknad. Därför bestämde vi oss för att nyttja den senaste tekniken och bygga FRasse – branschens smartaste rekryteringsassistent. FRasse är Firsts egna AI Searchrobot skapad genom både sofistikerad AI-teknik och stora volymer data.

Nu erbjuder vi dig att enbart köpa search-tjänsterna av oss baserade på FRasse och sedan göra resten av arbetet själv, om du vill. På några timmar kan du ha ett urval kvalificerade kandidater att välja mellan. Enkelt och effektivt för dig som vet vad du vill ha!

Rätt person inom 48h

Vi hittar snabbt kvalificerade och intresserade kandidater

FRasse är uppbyggd på sofistikerad AI-teknik och fullmatad med 15 års kvalitetssäkrade data från våra egna rekryterare. Data som vi byggt upp ända sedan Firsts start 2003. Det är sammanlagt hundratusentals uppgifter som kan kombineras på lika många olika sätt.

Med FRasses hjälp har våra professionella rekryterare byggt ett effektiv urvalsstöd för att hitta och kommunicera med de mest välmatchade kandidaterna för varje enskilt uppdrag.

Tack vare FRasse och vår metod närmar vi oss bara de kandidater som uppfyller dina kompetenskrav. Något som är både är tidseffektivt och ger ett professionellt intryck av våra uppdragsgivare. En viktig bieffekt är även att FRasse regelbundet kommer i kontakt med kandidater som inte själva aktivt söker jobb - men som kan tänka sig att byta jobb om rätt utmaning dyker upp.


Search och headhunting

I fyra enkla steg.

Anlita oss för headhunting där AI search med FRasse ingår som central funktion. En tjänst som du inte kan få någon annanstans. Såhär går det till:

  1. Vi tar fram en kandidatprofil som matchar ditt företags mål, kompetensbehov och värderingar. 
  2. FRasse söker efter kompetensen i olika databaser och får fram ett kvalificerat urval kandidater.
  3. Våra rekryterare inleder dialog med de mest intressanta kandidaterna. Vi informerar om den lediga tjänsten och om ditt företag. De som matchar dig bäst väljer vi ut.
  4. Vi lämnar över cirka 10 välmatchade och intresserade kandidater till dig.

När du fått kandidaterna så fortsätter du själv rekryteringsprocessen. Men vill du kan vi givetvis även ta nästa steg. Då tar vi referenser, genomför djupintervjuer och ser till att vi fördjupar matchningen.
Därefter presenterar vi 2-3 slutkandidater för dig.

Vill du veta mer?

Kristina ulander 

Affärsområdeschef Rekrytering, Bemanning och Headhunting

Boka ett möte med Kristina Ulander

Behöver du hjälp att headhunta en specifik profil är du
välkommen att kontakta Kristina Ulander som är
affärsområdeschef för headhunting.

Tjänste-

områden

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.