First Reserve vässar affärsområdet First Interim genom att rekrytera in Jonas Norén som ny chef - First Reserve

First Reserve vässar affärsområdet First Interim genom att rekrytera in Jonas Norén som ny chef

 

 

Jonas Norén har under de senaste 15 åren arbetat som VD och försäljningschef inom rekrytering och konsultbranschen och kommer närmast från Placera Personal.

First Reserve driver utvecklingen av framtidens konsultbolag med ny teknik och människan i centrum och det känns fantastiskt spännande att ingå i det här kompetenta teamet och utveckla First Interim, kommenterar Jonas Norén

 

 

 

Kompetensföretaget First Reserve har för närvarande femtio anställda och beräknas bli fler under 2019 i och med satsningen på det nya affärsområdet First Interim och ett flertal nyvunna kunder. Satsningen på affärsområdet bottnar i att organisationer idag befinner sig i ständig förändring och kräver allt mer flexibilitet och snabba, effektiva åtgärder. Konkurrensen sker idag på en global marknad där digitalisering och övrig teknisk utveckling ställer nya krav på företagen vad gäller tillfällig kompetens. Allt fler inser de stora fördelarna med Interim Management där en kvalificerad chef eller specialist omgående tar operativt ansvar och fokuserar på ett definierat uppdrag som ger uppdragsgivaren optimal flexibilitet och genomförandekraft.

En annan trend är gig-ekonomi och egenanställningar där man går så långt som att prata om framtidens arbetsmarknad. Allt fler specialister och ledare eftersträvar större frihet och flexibilitet i arbetslivet och i ännu större utsträckning utmaning och utveckling. Detta kommer i sin tur innebära stark tillväxt inom interim och konsultbranschen.

– Jonas är vår Perfect Match! Hans kompetens, värderingar och driv gör att han passar perfekt i First Reserves team. Vi siktar mot fortsatt tillväxt och då är Jonas en viktig pusselbit som fallit på plats för att genomföra våra planer och fortsätta utveckla First Interim, kommenterar Eva Byström, VD på First Reserve.

 Läs mer om vårt affärsområde First Interim här