F1R Löneoutsourcing - First Reserve

LÖNETEAMET PÅ F1R LÖNEOUTSOURCING

Löneoutsourcing för små och medelstora företag

F1R Löneoutsourcing är en lönebyrå för små och medelstora företag som vill ha en nära och personlig kontakt med sin löneleverantör. Vi har sedan starten 2013 hjälpt många kunder att förenkla och effektivisera sin interna administration kring företagets lönehantering. Vårt team i Solna Business Park blir din löneavdelning och din kontaktperson i teamet ser till att löneprocessen blir så smidig som möjligt för dig som kund.

Vi har kunder med alltifrån 2-600 anställda men den vanligaste kunden du hittar hos oss har mellan 5-150 anställda.

Som kund får du en lönespecialist som blir din kontaktperson hos oss.  När vi tar hand om lönehanteringen kan du känna dig trygg med att dina anställda får rätt lön, semesterersättning och pensionsrapportering. Våra lönespecialister är erfarna och utbildade inom lön- och HR. Det innebär att du kan lita på att din kontaktperson hos oss är kompetent i hela lönekedjan och kan konsultera dig i samtliga frågor som rör löneberedning och även i många av de frågor som befinner sig i gränslandet mellan lön, ekonomi och HR.

Vi vet att vårt arbete påverkar dina medarbetares vardag, en korrekt löneutbetalning kan avgöra om det blir något fredagsmys, om hyran kan betalas eller om sommarplanerna blir av. I allt vi gör har vi såväl företaget som individen i fokus för att resultatet av vårt arbete ska bli så bra som möjligt för både dig som arbetsgivare och dina medarbetare.

F1R Lönechef
Om du som outsourcingkund saknar egen lönekompetens på företaget och behöver extra stöd och råd i lönefrågor kan du prenumerera på tjänsten F1R Lönechef, du får då tillgång till en namngiven senior lönekonsult hos oss som du kan rådfråga och få hjälp av i frågor kring lön och förmåner utöver den månatliga lönehanteringen.

F1R Lönekontroll
Om ni sköter er egen lönehantering men med jämna mellanrum vill ha en kontroll av kvalitet och rutiner så kan F1R Lönekontroll vara en lösning för er. Du kan välja att genomföra en lönekontroll en gång per år eller flera gånger under året vid behov. En av våra seniora lönekonsulter/ implementationskonsulter går då igenom er löneprocess från insamling av underlag för lönekörning till rapportering av underlag till bokföringen. F1R Lönekontroll passar dig som ansvarar för företagets lönehantering men själv saknar kompetens att utvärdera löneprocessen.

Välkommen till oss!
Vi bygger vårt företag med stor glädje och passion. För dig som kund innebär det att du kan lita på att vi alltid gör vårt yttersta för att leverera det du behöver. Vi tar ansvar och håller det vi lovar och det gör att vi har långa kundrelationer och goda referenser.

Vill du veta mer om hur vi jobbar och vad vi skulle kunna göra för dig är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Sandra Solomon

VD/ Partner F1R Löneoutsourcing AB
070-279 83 42

Skapa gärna kontakt med mig på LinkedIn

sandra

Sandra Solomon
VD/ Partner
sandra.solomon@firstreserve.se
Läs mer

Toowe F1R Implementationskonsult

Toowe Löw
Implementationskonsult
toowe.low@firstreserve.se

Stefan Implementationskonsult

Stefan Karkani
Teamledare/ Implementationskonsult
stefan.karkani@firstreserve.se

Anna-Stina webb 9

Anna-Stina Orrkvist
Implementationskonsult
anna-stina.orrkvist@firstreserve.se

Lonebjorn3

Ida Nordén
Lönekonsult
Börjar inom kort! 🙂

Annelie

Anneli Westergren
Lönekonsult

Aleksandar webb2

Alexandar Kostovski
Lönekonsult
aleksandar.kostovski@firstreserve.se

Lonebjorn2

Du?
Våra kunder vill bli fler och det vill vi också!
Är du nyfiken på varför de bästa vill jobba hos oss?
Kontakta vår VD Sandra Solomon

George webb

George Haroun
Lönekonsult
george.haroun@firstreserve.se