Events

Events

Karisma – stärk din organisations attraktionskraft!

14 February 2019
Anmäl dig här
Scroll
Detaljer Datum: 14 February 2019
Arrangör
Plats Google maps

Välkommen till en inspirerande frukostföreläsning om karismans betydelse för en organisation!

Vad är hemligheten bakom karisma? Hur skapar du attraktionskraft på riktigt? Dyk in i psykologin och förstå mekanismerna bakom karisma. Ta del av hur ni som arbetsgivare kan öka er attraktionskraft!

På alla hjärtans dag den 14:e februari 2019 bjuder First Reserve och Wildfire Attitude in till en spännande frukostföreläsning om hur du och dina kollegor kan göra att er organisation får en starkare karisma – och börjar glöda, på riktigt!

Det här är ett aktuellt ämne eftersom det krävs karisma för att vara en riktigt attraktiv arbetsgivare idag. Om ni som organisation ser till att skapa en starkare karisma, kommer det att stärka ert employer brand och därmed underlätta er rekrytering.

Tvärt emot vad många tror är karisma inte något som en person eller organisation bara har, utan faktiskt något som går att träna upp. Under den här föreläsningen får du lära dig mer om principerna bakom karisma och hur du kan använda dem. Den kunskapen kommer du att ha nytta av för att stärka ert employer brand, men även i ditt eget yrkesliv. Ta första steget och utveckla din förmåga att skapa karisma genom att anmäla dig till vår inspirerande föreläsning.

Om föreläsaren Fredric Bohm:

Fredric Bohm är leg. psykolog, föreläsare och författare till böcker som ”Konsten att vara modig” och Konflikthantering”. Fredric är anlitad psykolog i program som Kalla fakta, Värsta

pojkvänsakademin, Gifta vid första ögonkastet m.fl. och är en mycket uppskattad kursledare.

Seminariet är kostnadsfritt men för att kunna planera och genomföra eventet så effektivt som möjligt har vi en no show-avgift på 350:- exkl. moms. Beloppet debiteras om du är anmäld till föreläsningen men inte dyker upp och inte avbokat din plats i tid, d.v.s. minst 48 timmar innan föreläsningens start.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här
Events Fler aktuella events

Så bygger du framgångsrika team för tillväxt & Att ta in en digital kollega i teamet

13 September 2019 Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Vår förmåga att skapa framgångsrika teamVi har alla märkt att snabbhet och rörlighet har blivit allt viktigare i dagens arbetsklimat. Företag och organisationer har med blandad framgång försökt anpassa sina arbetssätt och organisationer.En del verkar ha lyckats bättre än andra. Vad är ingredienserna...
Mer information

Inställt - First Friday frukostseminarium - Mänskligt ledarskap med Propellermodellen

17 April 2020 Syster i Bror
För ett mänskligt näringsliv, där kraften i människor tas tillvara.Vi tror på tydliga chefer, inspirerande ledare och lyhörda empatiska coacher. I en och samma person.Vi tror på ett schysst och mänskligt arbetsliv där människor tillåts växa. Vi är övertygade om att tillit är själva fundamentet för en...
Mer information
Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!