Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Events

Events

Frukostseminarium om GIG-ekonomi och AI Rekrytering

14 May 2019
Anmäl dig här
Scroll
Detaljer Datum: 14 May 2019
Arrangör First Telefon: 08 - 230 240
Plats Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm Google maps

Utmaningarna kring kompetensförsörjningen består och man har gått så långt som att prata om global kompetenskris. Det har blivit allt svårare för företag att både säkra långsiktiga resurser och förutspå framtida behov. Parallellt med kompetenskrisen accelererar den teknologiska utvecklingen som aldrig förr vilket ger helt nya möjligheter att matcha kompetens med behov. För arbetsgivare är både möjligheterna och frågorna många idag. Ska man anlita eller anställa? Hur skapas bästa matchningen för mig som beställare? Hur hittar jag de kompetenser som tar mitt företag dit jag vill? Allt detta kommer vi att diskutera före, under och efter frukosten.

Om föreläsaren Marianne Olsson

Marianne arbetar till vardags som managementkonsult, rådgivare och skriver om IT-branschens utmaningar på Computer Sweden. Hon är också aktuell författare till boken ”Gig-ekonomi för företag – förstå marknaden och attrahera medarbetare, giggare & konsulter” som är hennes tredje utgivna bok. Boken vänder sig till arbetsgivare och beställare både inom privat och offentlig sektor. Marianne kommer att dela med sig av sina spaningar och tips på hur ni kan ligga steget före i er kompetensförsörjning. Läs gärna mer om Marianne på hennes blogg eller LinkedIn.

Om föreläsaren Eva Byström

Eva är VD och partner på First Reserve. Hon brinner för smarta digitala lösningar i kombination med det mänskliga mötet. Hennes vision är att skapa värde för kunden på en snabbrörlig arbetsmarknad och erbjuda innovativa tjänster inom kompetensförsörjning. Eva är flitigt anlitad som föreläsare inom AI och har i år setts på exempelvis AI Business Summit och Styrelseakademien, där hon föreläst om First Reserves AI-satsning FRasse. Eva kommer föreläsa om hur AI kan hjälpa dig att hitta rätt kompetens på framtidens arbetsmarknad.

Anmäl dig här
Events Fler aktuella events

Så bygger du framgångsrika team för tillväxt & Att ta in en digital kollega i teamet

13 September 2019 Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Vår förmåga att skapa framgångsrika teamVi har alla märkt att snabbhet och rörlighet har blivit allt viktigare i dagens arbetsklimat. Företag och organisationer har med blandad framgång försökt anpassa sina arbetssätt och organisationer.En del verkar ha lyckats bättre än andra. Vad är ingredienserna...
Mer information

Frukostseminarium om GIG-ekonomi och AI Rekrytering

14 May 2019 Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Utmaningarna kring kompetensförsörjningen består och man har gått så långt som att prata om global kompetenskris. Det har blivit allt svårare för företag att både säkra långsiktiga resurser och förutspå framtida behov. Parallellt med kompetenskrisen accelererar den teknologiska utvecklingen som aldrig...
Mer information
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.