Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Events

Events

Så bygger du framgångsrika team för tillväxt & Att ta in en digital kollega i teamet

13 September 2019
Anmäl dig här
Scroll
Detaljer Datum: 13 September 2019 Tid:
Arrangör First Telefon: 08 - 230 240
Plats Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm Google maps
Frågor?
Eva Byström VD/ Partner 070 - 279 82 40

Vår förmåga att skapa framgångsrika team

Vi har alla märkt att snabbhet och rörlighet har blivit allt viktigare i dagens arbetsklimat. Företag och organisationer har med blandad framgång försökt anpassa sina arbetssätt och organisationer.

En del verkar ha lyckats bättre än andra. Vad är ingredienserna till den hemliga såsen? Vem ska man lyssna på, vilka ska vi inspireras av? Peter Ingman visar på vad som ökar er förmåga att skapa framgångsrikare team.

Om föreläsaren Peter Ingman

Peter Ingman är en väl- och erkänd kommunikationsspecialist och serieentreprenör. Han har startat och hjälpt många start-ups och scale-ups med tillväxt och affärsutveckling.

Peter är med och driver Growth Tribe i Sverige där han innehar rollen Chief Growth Officer (CGO), samt är grundare av SaaSbolaget 2BPublished (Content Marketing) och är investerare i media och martech. Peter grundade även Mynewsdesk som han sålde2015.

Att välkomna en digital kollega till sitt team

Den tekniska utvecklingen går snabbt och robotarnas intåg på arbetsplatserna går i allt raskare takt. Eva berättar om hur man i ett mänskligt fokuserat bolag kan ta in den senaste tekniken genom robotar som kollegor.

Hur påverkas teamet av att ha en digital kollega? Vad innebär det för arbetsinnehållet och vilka möjligheter öppnas? Vad ställer det för krav på teammedlemmarna?

First har sedan drygt ett år en digital kollega i sin searchrobot, FRasse och Eva kommer att berätta om erfarenheterna från det projektet.

Om föreläsaren Eva Byström

Eva Byström är VD och partner på First. Hon brinner för smarta digitala lösningar i kombination med det mänskliga mötet. Hennes vision är att skapa värde för kunden på en snabbrörlig arbetsmarknad och erbjuda innovativa tjänster inom kompetensförsörjning.

Eva föreläser i ämnet AI och möjligheterna med att ta in den senaste tekniken i det mindre och entreprenörsdrivna företaget

Anmäl dig här
Events Fler aktuella events

Så bygger du framgångsrika team för tillväxt & Att ta in en digital kollega i teamet

13 September 2019 Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Vår förmåga att skapa framgångsrika teamVi har alla märkt att snabbhet och rörlighet har blivit allt viktigare i dagens arbetsklimat. Företag och organisationer har med blandad framgång försökt anpassa sina arbetssätt och organisationer.En del verkar ha lyckats bättre än andra. Vad är ingredienserna...
Mer information

Frukostseminarium om GIG-ekonomi och AI Rekrytering

14 May 2019 Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Utmaningarna kring kompetensförsörjningen består och man har gått så långt som att prata om global kompetenskris. Det har blivit allt svårare för företag att både säkra långsiktiga resurser och förutspå framtida behov. Parallellt med kompetenskrisen accelererar den teknologiska utvecklingen som aldrig...
Mer information
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.