Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Events

Events

First Oktoberfest 2019

03 October 2019
Anmäl dig här
Scroll
Detaljer Datum: 03 October 2019
Arrangör Telefon:
Plats Google maps

Den 3 oktober bjuder vi återigen in till höstens höjdpunkt – vår årliga oktoberfest för kunder, konsulter, kollegor, kandidater och kompisar.

Var du där förra året skulle du aldrig drömma om att missa årets fest. Vi samlar er som vi bryr oss allra mest om och bjuder på en läcker buffé med oktoberfesttema och ölprovning.

Utöver god mat och dryck kan du förvänta dig en härlig kväll med många små överraskningar, underhållning och framförallt ett tillfälle att slappna av, ha kul och umgås med gamla och nya vänner.

Har du fått en inbjudan tar du med ditt partypass och ett glatt humör så upplever vi höstens absoluta höjdpunkt tillsammans!

Varmt välkommen önskar vi på First Reserve och F1R Löneoutsourcing

Anmäl dig här
Events Fler aktuella events

Så bygger du framgångsrika team för tillväxt & Att ta in en digital kollega i teamet

13 September 2019 Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Vår förmåga att skapa framgångsrika teamVi har alla märkt att snabbhet och rörlighet har blivit allt viktigare i dagens arbetsklimat. Företag och organisationer har med blandad framgång försökt anpassa sina arbetssätt och organisationer.En del verkar ha lyckats bättre än andra. Vad är ingredienserna...
Mer information

Frukostseminarium om GIG-ekonomi och AI Rekrytering

14 May 2019 Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Utmaningarna kring kompetensförsörjningen består och man har gått så långt som att prata om global kompetenskris. Det har blivit allt svårare för företag att både säkra långsiktiga resurser och förutspå framtida behov. Parallellt med kompetenskrisen accelererar den teknologiska utvecklingen som aldrig...
Mer information
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.