Events

Events

Inställt - First Friday frukostseminarium - Mänskligt ledarskap med Propellermodellen

17 April 2020
Anmäl dig här
Scroll
Detaljer Datum: 17 April 2020 Tid: 07:30-09:00
Arrangör First
Plats Syster i Bror Google maps
Frågor?

För ett mänskligt näringsliv, där kraften i människor tas tillvara.

Vi tror på tydliga chefer, inspirerande ledare och lyhörda empatiska coacher. I en och samma person.

Vi tror på ett schysst och mänskligt arbetsliv där människor tillåts växa. Vi är övertygade om att tillit är själva fundamentet för en sund företagskultur. Vår övertygelse är att grunden till en framgångsrik och hållbar organisation är modiga och grundade chefer och ledare. Med det accelererande omvärldsbehovet kan de ofta behöva agera som förändringsagenter med förmåga till snabb anpassning och ett coachande ledarskap.

Om föreläsaren
Vi har bjudit in Linda Ekendahl, medgrundare av Prosperity, som kommer berätta om Propellermodellen - ett verktyg till hållbara, modiga och grundade chefer och ledare. Propellermodellen™, en förklaringsmodell för innehållet i ett optimalt coachande ledarskap där rollerna chef, ledare och coach är i balans och samverkar med varandra.

Med snart 30 års arbetslivserfarenhet har Linda utvecklat en bred kunskapsbas, främst inom HR, ledning och organisationsutveckling.

Livsstilsanställning – en lönsam företagskultur
När man verkar i tuffa och hårt konkurrensutsatta konsultbranscher så är det lätt att bli ett av de många företag där medarbetaren blir tvungen att välja mellan en framgångsrik karriär eller ett lyckat familjeliv, omsorg kring åldrande föräldrar, sociala engagemang med mera. Genom livsstilsanställningar lyckas man både locka och behålla de talanger som vägrar att välja mellan karriär och t ex familjebildning.

Om föreläsarna
Eva Byström, VD och partner i First Reserve sen 10 år berättar tillsammans med Sandra Solomon, VD och partner i F1R löneoutsourcing hur företaget konkret arbetar med de här frågorna och hur det hänger ihop med företagets utveckling.


Anmäl dig här
Events Fler aktuella events

Inställt - First Friday frukostseminarium - Mänskligt ledarskap med Propellermodellen

17 April 2020 Syster i Bror
För ett mänskligt näringsliv, där kraften i människor tas tillvara.Vi tror på tydliga chefer, inspirerande ledare och lyhörda empatiska coacher. I en och samma person.Vi tror på ett schysst och mänskligt arbetsliv där människor tillåts växa. Vi är övertygade om att tillit är själva fundamentet för en...
Mer information

Så bygger du framgångsrika team för tillväxt & Att ta in en digital kollega i teamet

13 September 2019 Syster o Bror, Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Vår förmåga att skapa framgångsrika teamVi har alla märkt att snabbhet och rörlighet har blivit allt viktigare i dagens arbetsklimat. Företag och organisationer har med blandad framgång försökt anpassa sina arbetssätt och organisationer.En del verkar ha lyckats bättre än andra. Vad är ingredienserna...
Mer information
Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!