Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!

Bemanning

Bemanning

First ser till att du har rätt person på plats innan du hinner ropa hjälp!

Scroll
IMG_6674 sandra o mats Ska¨rmklipp28 IMG_9361 IMG_2017 IMG_2012 Ska¨rmklipp7 Maria video Eva o jeanette IMG_9808

Varför bemanning?

Blir dina medarbetare aldrig sjuka, skaffar barn eller tar tjänstledigt för att resa världen runt? Grattis, ditt företag är unikt och du kan sluta läsa.

Arbetar du däremot på ett vanligt företag så känner du nog igen dig i utmaningarna. 

Firsts bemanningstjänster och konsultlösningar ger dig förutsättningar för att verksamheten ska fungera och utvecklas även när oväntade saker händer. Vi täpper till vakanser och luckor på tjänstemannanivå inom HR, lön, ekonomi, administration, inköp och logistik.

Vi levererar

Konsulter du vill behålla

Våra konsulter är tillgängliga både för långa och korta uppdrag. Om du är intresserad av att anställa en konsult efter ett bemanningsuppdrag, eller vill att bemanningsuppdraget övergår i en anställning så är det fullt möjligt att diskutera detta. I många fall kan konsulten absolut tänka sig att bli rekryterad av er vid uppdragets slut. Villkoren för om ni vill förlänga uppdraget eller anställa konsulten finns med i grundavtalet från början. Detta är ganska vanligt. Kontakt oss gärna om du har frågor!

Så här hjälper vi dig

Vi tar oss an våra bemanningsuppdrag med samma noggrannhet som våra rekryteringsuppdrag. Men det innebär inte att det behöver ta lång tid. De allra flesta av våra bemanningsuppdrag löser vi inom 48 timmar. Så här fungerar det att hyra en konsult från oss:

  1. Kravprofilstagning. Vi tar fram en lämplig kravprofil där era behov är utgångspunkten.
  2. Konsultpresentation. Inom 48 timmar presenterar vi de kandidater vi anser vara bäst lämpade enligt kravprofilen. 
  3. Start av uppdrag. När konsulten är vald börjar själva uppdraget enligt de villkor vi kommit överens om i avtalet.
  4. Avstämning/uppföljning. Vi tar arbetsgivaransvaret och under konsultuppdraget håller konsultchefen kontinuerlig kontakt med både er och konsulten.
  5. Avslutat uppdrag och utvärdering. Efter det avslutade konsultuppdraget analyserar vi hur samarbetet gått och utvärderar det därefter.

Heltid eller deltid

Du kan anlita våra konsulter under en kortare tid eller längre tid. I några veckor eller under flera år. Både på heltid och deltid. Att vi kan vara så flexibla beror på att konsulterna vill arbeta på det sättet, åtminstone under en period i livet. Att vara konsult är ofta ett livsstilsval. Många har valt detta sätt att arbeta för att de passar dem på ett personligt plan. De tycker om att se nya företag och organisationer och vill utföra ett bra arbete och samtidigt utvecklas genom att se flera olika typer av verksamheter.

Vissa tycker om kortare uppdrag medan andra gärna är hos dig under en längre tid. Det varierar från person till person. Tack vare vårt stora nätverk av konsulter kan vi alltid hitta rätt kompetens och profil till dig. Vi är också noga med att erbjuda våra konsulter trygghet. Därför har vi kollektivavtal vilket innebär att våra medarbetare har alla de försäkringar som krävs: Du som kund till oss ska veta att våra konsulter har schyssta villkor.

Vill du veta mer?

Kristina Ulander

Affärsområdeschef Rekrytering, Bemanning och Headhunting

Hör av dig till Kristina Ulander

Behöver du hyra en konsult är du
välkommen att kontakta Kristina Ulander som är
affärsområdeschef.

Tjänste-

områden

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används.