Frukostseminarium 14/5 om GIG-ekonomi och AI-rekrytering - First Reserve
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frukostseminarium 14/5 om GIG-ekonomi och AI-rekrytering

maj 14 @ 07:30 - 09:30

Var tog guldklockan vägen?

 

 

Utmaningarna kring kompetensförsörjningen består och man har gått så långt som att prata om global kompetenskris. Det har blivit allt svårare för företag att både säkra långsiktiga resurser och förutspå framtida behov. Parallellt med kompetenskrisen accelererar den teknologiska utvecklingen som aldrig förr vilket ger helt nya möjligheter att matcha kompetens med behov. För arbetsgivare är både möjligheterna och frågorna många idag. Ska man anlita eller anställa? Hur skapas bästa matchningen för mig som beställare? Hur hittar jag de kompetenser som tar mitt företag dit jag vill? Allt detta kommer vi att diskutera före, under och efter frukosten.

 

Föreläsare

Marianne Olsson

Marianne arbetar till vardags som managementkonsult, rådgivare och skriver om IT-branschens utmaningar på Computer Sweden. Hon är också aktuell författare till boken ”Gig-ekonomi för företag – förstå marknaden och attrahera medarbetare, giggare & konsulter” som är hennes tredje utgivna bok. Boken vänder sig till arbetsgivare och beställare både inom privat och offentlig sektor. Marianne kommer att dela med sig av sina spaningar och tips på hur ni kan ligga steget före i er kompetensförsörjning. Läs gärna mer om Marianne på hennes blogg eller LinkedIn.

 

Eva Byström

Eva är VD och partner på First Reserve. Hon brinner för smarta digitala lösningar i kombination med det mänskliga mötet. Hennes vision är att skapa värde för kunden på en snabbrörlig arbetsmarknad och erbjuda innovativa tjänster inom kompetensförsörjning. Eva är flitigt anlitad som föreläsare inom AI och har i år setts på exempelvis AI Business Summit och Styrelseakademien, där hon föreläst om First Reserves AI-satsning FRasse. Eva kommer föreläsa om hur AI kan hjälpa dig att hitta rätt kompetens på framtidens arbetsmarknad.

 

Tid och plats

Datum: Tisdag 14/5 2019

Frukost: 7.30-8.00

Föreläsning: 8.00-9.30

Plats: Helio, Svetsarvägen 6, Solna Business Park

Anmäl dig här!

 

Har du frågor? Vi besvarar dem gärna!

Anna Axelsson (eventansvarig) 070 789 93 28

Eva Byström (föreläsare, VD First Reserve) 070 279 82 40

Marianne Olsson (föreläsare, konsultexpert) 070 555 84 50

Håll dig uppdaterad om vad som händer hos oss på First Reserve genom att hålla koll på vår hemsida www.firstreserve.se eller följa oss i sociala kanaler.

 

 

Detaljer

Datum:
maj 14
Tid:
07:30 - 09:30

Arrangör

First Reserve
Telefon:
08-230 240

Plats

Helio
Svetsarvägen 6
Solna, Sverige
+ Google Map
Telefon:
08 230 240
Webbplats:
www.firstreserve.se