Våra tjänster

Våra tjänster

Fem sätt för dig att få en kompetent och flexibel organisation


Scroll
IMG_6606 IMG_3539 IMG_2012 IMG_6970 IMG_1972 IMG_7235 Ska¨rmklipp IMG_6566 IMG_6674 Ska¨rmklipp24

Vårt erbjudande

Fem sätt för dig att få en kompetent och flexibel organisation

De flesta företag och organisationer har idag en verksamhet där medarbetarna som arbetar sida vid sida har olika anställnings- och arbetsformer. Det är vanligt med en kombination av tillsvidareanställd personal, inhyrd- eller korttidsanställd personal och konsulter. Delar av verksamheten kan också vara in- eller outsourcad.

Givetvis ställer detta högre krav på företagsledningar och HR-funktioner. Det gäller att alltid ha rätt besättning med rätt kompetens vid varje given tidpunkt. Det är här First kommer in. Vi är en strategisk partner till er med heltäckande tjänster och kompetenser inom HR, ekonomi, inköp, logistik, lön, administration och närliggande områden. Du kan anlita oss på fem olika sätt:

Rekrytering

Vi rekryterar personal både för tillsvidareanställning och tidsbegränsade anställningar.

First Rekrytering kan med avancerat AI-stöd presentera välmatchade kandidater inom 48 timmar.

Bemanning

Vi bemannar för längre eller kortare uppdrag, leverans inom 48 timmar.

Från några timmar i veckan till uppdrag som löper på heltid i många månader. Firsts bemanningstjänster och konsultlösningar ger dig förutsättningar för att verksamheten ska fungera och fortsätta utvecklas även när oväntade saker händer. Vi täpper till vakanser och luckor på tjänstemannanivå inom HR, lön, ekonomi, administration, inköp och logistik

Headhunting

Genom AI search och erfarna rekryterare hittar vi effektivt och träffsäkert kandidater till dig.

Vi tar fram ett antal kvalificerade kandidater utifrån våra system och arbetsmetoder. Vi gör det snabbt, kvalitativt och effektivt med vår AI searchrobot FRasse. 

Interim

Hel- eller deltidslösningar på kortare eller längre sikt, beroende på vad du behöver. Vi har en uppbyggd kandidatbank av människor som vi känner väl utifrån deras kompetens, erfarenhet och personlighet. Vi vet vilka typer av uppdrag som passar dem bäst utifrån deras tidigare erfarenheter och drivkrafter.

Löneoutsourcing

En lönebyrå som tar ansvar hela vägen.

Vi kan ta hand om hela eller delar av er löneprocess från vårt kontor i Solna genom vårt dotterbolag First Löneoutsourcing. Är det bråttom, ta det lugnt, vi har alltid en uppstartstid inom räckhåll. 

Vill du veta mer?

HANNAH CHEADLE

Konsultchef och Rekryterare

Boka ett möte med Hannah Cheadle

Behöver du rekrytera eller hyra en konsult är du
välkommen att kontakta konsultchef och rekryterare Hannah Cheadle.

Tjänste-
områden

Stäng
Ska vi snacka?

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning, interim, search eller headhunting är du välkommen att boka ett möte med oss! Du behöver inte förbereda någonting. Låt oss höras så ser vi vart det leder!

Hör av dig!