Vi är dedikerade stolta experter!

 

Dedikerade

För oss är First Reserve mer än en arbetsplats – det är för oss ett kall att med rätt värderingar, glädje och långsiktighet skapa ett välmående företag. Vi är ärliga i alla våra relationer för vi vet att långsiktiga goda samarbeten är lönsamma för både våra kunder, konsulter och oss – tillsammans skapar vi framgång!

Stolta

Vi är stolta över att våra rekryterings- och bemanningstillsättningar håller en hög kvalitet tack vare vårt dedikerade och långsiktiga arbetssätt. Med kreativitet och målmedvetenhet har vi på 10 år byggt ett företag som står på egna ben med en god ekonomi och högsta kreditvärdighet. Vi är glada att kunna erbjuda en arbetsplats där varje medarbetares behov av stöd och utveckling tas till vara. Vi är stolta över att vi känner en vilja, lust och passion att varje dag gå till jobbet och påverka vardagen till det bättre för våra kunder, konsulter och kandidater!

Experter

Våra medarbetare är vår starkaste länk till våra kunder, därför är det viktigt att vi har rätt kompetens och kan vara konsultativa i våra åtaganden. Alla våra rekryteringskonsulter, konsultchefer och koordinatorer är utbildade HR-specialister och är experter på personbedömningar och matchning mot rätt organisation, flera av oss har också arbetat som chefer i många år.

Vi är experter inom våra tjänsteområden ekonomi, HR/lön, försäkring/finans och administration och vi har lång erfarenhet av tillsättningar både på chef-, specialist- och medarbetarnivå.