Samarbetspartners

First Reserve arbetar för långsiktiga relationer vilket betyder att vi också vill skapa mervärde för våra kunder och konsulter. En del av det arbetet går ut på att knyta an utvalda samarbetspartners inom områden som kan tillföra våra kunder och konsulter ytterligare fördelar med att anlita First Reserve.

HRM är en helhetsleverantör inom Human Resource Management med kontor i Stockholm, Göteborg och samverkanspartner i Malmö. De verkar inom områdena Rekrytering/Search, Individuell utveckling, Ledning och organisationsutveckling, Interimslösningar och Konsulting. HRM arbetar med kunder både inom privat och offentlig sektor.
För att kunna vara en helhetsleverantör behöver vi ibland ta in specialistkunskap då vårt nätverk av kandidater behöver utvidgas. Vid IT-specialist uppdrag samarbetar vi med Thuvtech, som har mångårig erfarenhet inom branschen.Vi är återförsäljare av det kraftfulla enkätverktyget Fluidsurveys, som  vi använder själva för våra enkätundersökningar och skulle du vara intresserad av att ha en egen licens eller hjälp med att genomföra en enkät, går det bra att kontakta oss. Ring oss gärna så berättar vi mer eller maila oss på info@firstreserve.se så skickar vi information.