Logistiker till Sievert

Vill Du arbeta i en spännande och global miljö på en arbetsplats med god gemenskap? Sök då tjänsten som Logisitiker på Sievert AB.

Sievert utvecklar, tillverkar och tillhandahåller innovativa och högkvalitativa verktyg och verktygssystem för alla typer av lödande och värmande arbetsuppgifter. Sievert AB är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa värmeverktyg och förbränningsapparater samt luftventiler för komfortsystem för bilstolar. Huvuddelen av våra produkter drivs med gasol – en säker och miljövänlig energikälla. Sievert representerar mer än hundra år av samlade tekniska framsteg -decennier av teknisk support och diskussioner med användare – år av omtänksam serviceanda – dagar av strävan att alltid se nya möjligheter. Företaget har varit verksamt i mer än 120 år. Produkterna är världsledande. Trots det känns det som om vi bara har påbörjat vårt arbete. Välkommen till Sievert. 

Arbetsuppgifter
Då företaget växer behöver verksamheten förstärkas med ytterligare en resurs. Företagets säljer sina produkter i norden och till övriga världen. Du kommer att arbeta med sedvanliga logistikfrågor i bolaget och arbeta nära kundserviceorganisationen där du kommer att ha en teamledande funktion. Du kommer att arbeta i ett mindre team och vara direkt underställd Supply chain managern. Förutom de dagliga arbetsuppgifterna kommer du även att vara delaktig i att utveckla företagets kundservice- och logistikfunktion.

Vem är du?
Vi tror att Du har en högskoleutbildning inom logistik och har minst två års erfarenhet av logistikarbete i internationell verksamhet.

Eftersom Du kommer att ha en hel del internationella kontakter krävs det mycket goda kunskaper i engelska. Du har även mycket goda kunskaper i Excel.

Då företaget är inne i en expansiv fas är det viktigt att du som person är flexibel, trivs i en händelserik miljö samt har mycket energi och skinn på näsan.

Ta chansen och bli en del av ett ambitiöst och positivt gäng som trivs och brinner för sitt arbete!

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Sandra Solomon telefon 08-7058063

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sandra Solomon

VD/ Partner F1R Löneoutsourcing AB

08-705 80 63

070-279 83 42

sandra.solomon@firstreserve.se