Financial Controller till Antalis

Vill Du ha en betydelsefull roll i ett dynamiskt internationellt bolag? Vill du ha en rolig och utvecklande roll på ett spännande företag där du ges möjlighet att påverka och förändra. Sök då tjänsten på Antalis!

I denna rekrytering samarbetar Antalis AB med First Reserve AB.

Om företaget
Antalis AB är Sveriges ledande leverantör av finpapper och en växande aktör inom förpackningar.  Kontor och lager finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. De vanligaste kunderna är tryckerier, återförsäljare av papper och förpackningsanvändare inom industri och handel. Antalis omsätter i Sverige cirka 900 miljoner kronor och ingår i den internationella koncernen Antalis, som är den största grossisten i Europa inom såväl finpapper som förpackningar. Företagskulturen är öppen och informell. Beslutsvägarna korta och förändringstempot högt.

Arbetsuppgifter
Som financial controller på Antalis blir du en viktig medarbetare i den fortsatta expansionen och utvecklingen av företaget. Du kommer att arbeta nära affärsverksamheten och arbeta proaktivt för att stötta Nordic Finance Director och övriga organisationen med kunskaper inom financial controlling. Med arbetsuppgifter som budget process, forecasts, analys och uppföljning av omkostnader, cash flow analyser, sammanställning av rapportpaketet gällande Nordic och East samt koncernrapportering.

Vem är du?
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet av liknande funktion i ett internationellt företag. Du har erfarenhet av arbete som innebär många deadlines.

Vi söker en noggrann och ansvarstagande person som är redo att arbeta och utvecklas i en föränderlig och dynamisk internationell arbetsmiljö.

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Viveka Holm.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Viveka Holm

Affärsområdesansvarig Chefsrekrytering/interim

08-705 80 64

070-279 83 21

viveka.holm@firstreserve.se