Ekonomiassistent till internationellt bolag i Haninge

Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent med tillsättning omgående. Om du vill jobba med leverantörsreskontran i ett trivsamt och dynamiskt bolag, ska du söka denna tjänst.

Detta är ett bemanningsuppdrag med tillsättning omgående. Det finns stora möjligheter till en permanent tillsättning på sikt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Du tillhör en redovisningsavdelning bestående av 8 medarbetare. Dina arbetsuppgifter innebär leverantörsreskontrans hela flöde från ankomstregistrering till betalningar av fakturor.

Vem är du?
Du har en ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och du har arbetat med leverantörsreskontra tidigare, gärna på företag med stora volymer. Du behärskar engelska i tal och skrift, och dina datakunskaper är goda.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du är duktig på att prioritera och kan hantera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Det är också viktigt att du är ödmjuk, lojal, engagerad och har god kommunikationsförmåga.

Ansökan
Sök tjänsten snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Viveka Holm på tel: 08-705 80 64 alternativt Sandra Solomon på tel:08-7058063

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sandra Solomon

VD/ Partner F1R Löneoutsourcing AB

08-705 80 63

070-279 83 42

sandra.solomon@firstreserve.se