Aqua Service söker en redovisningsansvarig

Trivs du med helhetsansvaret för redovisningen? Vill du arbeta med ett företag som befinner sig i en expansiv fas och där organisationen präglas av en stark entreprenörsanda och sunda värderingar? Vill du få chansen att själv påverka din tjänst? Då ska du söka tjänsten som redovisningsansvarig till Aqua Service AB. Tjänsten är placerad i Infra City, Sollentuna.

Om företaget
Aqua Service AB är en totalleverantör av källvattenkylare, filterkylare och vattenautomater.
Företaget etablerades 1996 och har genom dynamisk utveckling etablerat sig som en viktig aktör på den svenska marknaden. Med över 15 000 kunder, egna källor, tapperier och en dynamisk distributionsapparat kan vi garantera god service, bra priser och god kvalitet en lång tid framöver.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsansvarig på Aqua Service ansvarar du för den löpande redovisningen. Du upprättar månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning och deklaration för aktuella bolag. I tjänsten ingår även moms, skatt, betalningar, avstämningar, likviditetsplanering och uppföljningsredovisning. Ekonomiavdelningen består också av en ekonomiassistent och du rapporterar till CFO. Du arbetar nära och i samarbete med övriga koncernens bolag och ekonomiavdelning. Ekonomisystemet är Visma Global.

Vem är du?
Vi ser att du är minst gymnasieekonom med 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och trivs med helhetsansvaret för redovisningen.
I rollen som redovisningsansvarig på Aqua Service är det viktigt att du är social, flexibel och lyhörd. Du är även noggrann, analytisk och ansvarsfull samt tycker om att bygga upp rutiner och skapa ordning. Då företaget drivs av engagemang, ansvarstagande och hög service trivs du bäst om du delar de värderingarna.

Ansökan
Sök tjänsten omgående då urval och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Jessica Colbro Holm telefon 08-7058061.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sofia Jonsson

Rekryteringskoordinator

08-705 80 67

070-279 05 11

sofia.jonsson@firstreserve.se