Bemanning

När du behöver personalresurs på kortare eller längre sikt. Vi bemannar er organisation med kompetenta konsulter – ni koncentrerar er på kärnverksamheten.

Vi ser varje inhyrning som en rekrytering. Vi kommer ut till dig och tar fram en kravprofil på den person och tjänst ni söker. Oavsett om det är korta eller långa uppdrag är det viktigt att du får ”rätt person på rätt plats”.

Så här fungerar bemanningsuppdrag:

Kravprofilstagning
Konsultpresentation
Start av uppdrag/arbetsgivaransvar First Reserve
Avstämning/uppföljning av pågående arbete (både kund och konsult)
Avslut uppdrag/utvärdering

Garantier gäller om du inte skulle vara nöjd med den lösning vi hittat och då ändrar vi snarast möjligt så att alla parter blir nöjda.

Flexibla lösningar

Alla har olika resursbehov. Du kanske behöver extrahjälp under en begränsad period eller någon som behöver ersättas tillfälligt. Eller så vill du ha flexibiliteten i att hyra in en funktion tillsvidare. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar anpassat efter just ditt behov.

Våra konsulter

Konsultrollen är krävande. Man bör vara socialt anpassningsbar, flexibel, lyhörd och positiv. Förutom den kompetens som efterfrågas söker vi speciellt noga efter de personliga egenskaperna för att passa som konsult. Vi intervjuar kontinuerligt kandidater för att ha aktuella personer som snabbt kan ge sig ut på konsultuppdrag.

Tjänsteområden

First Reserve förser dig med kompetent personal inom Ekonomi, HR/lön, Försäkring/finans och Administration. Vi bemannar allt ifrån medarbetare till att hitta interimslösningar på chefs– och specialistnivå.

Prisinformation

Vill du ha prisinformation om bemanning klicka här eller ring oss på 08 – 230 240. Vi är bara ett samtal bort!

Kristina Ulander

Rekrytering- och bemanningschef

08-705 80 63

070-783 98 35

kristina.ulander@firstreserve.se